Τα στιλιστικά ατοπήματα της Μπέτυς Μαγγίρα στο σημερινό επεισόδιο του My style Rocks



Όταν είσαι κριτής ειδικά σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι μὀδας και στυλ όπως το My style Rocks, το look σου θα πρέπει να είναι αψεγάδιαστο.  Για να χαρακτηρίζεται μία εμφάνιση σωστή για κάποιον δεν χρειάζεται να μας αρέσουν τα ρούχα ή τα αξεσουάρ καθώς αυτά χαρακτηρίζονται από το προσωπικό του στυλ αλλά σε γενικές γραμμές να ακολουθούν τους γενικούς κανόνες και αναδεικνύοντας τον σωματὀτυπο και τον χρωματότυπο του και γενικότερα τα δυνατά του σημεία.   Η σημερινή εμφάνιση της Μπέττυς Μαγγἴρα δεν ήταν επιτυχημένη διότι η επιλογή των ρούχων και των αξεσουάρ δεν την αναδείκνυε και δεν υπήρχε κάποια στιλιστική πρὀταση.  Η Μπέτυ Μαγγίρα επέλεξε να δημιουργήσει μία εμφάνιση σε μπορντό αποχρώσεις, επιλέγοντας ένα ζιβάγκο κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα top που δεν είναι trendy, σε σκούρο μπορντό χρώμα συνδυάζοντας το με ένα παντελόνι σε πιο ανοιχτή απόχρωση και μία λεπτή ζώνη σε επίσης μπορντό χρώμα.  Θα ἠταν προτιμότερο να προσθέσει κάποιες πινελιές από ένα πιο φωτεινό χρώμα έτσι ώστε να αναδείξει τον χρωματότυπο της καθώς ήταν αρκετά μουντό για εκείνη.  Τόσο το μπλουζάκι της όσο και το flare παντελόνι της ήταν σε πολύ στενή γραμμή κάτι που δεν κολακεύει τις ψηλόλιγνες σιλουέτες καθώς ιδανικά θα πρέπει να δημιουργούν καμπύλες με την κατάλληλη επιλογή των ρούχων.  Επίσης, το παντελόνι ἠταν αρκετά κοντό, κἀτι που δυστυχὠς συμβαίνει συχνά στις ψηλόλιγνες φιγούρες και θα πρέπει να είναι αρκετά προσεχτικές σε αυτό.  Η επιλογή του κότσου δεν την κολάκευε, θα ήταν προτιμότερο είτε να είχε όγκο στην κορυφή ή να είχε ένα χαλαρό ponytail που να πέφτει στους ώμους της.  Όσον αφορά τα γυαλιά θα την κολάκευαν γυαλιά σε σχήμα πεταλούδας, δείτε εδώ τα κατάλληλα γυαλιά για κάθε σχήμα προσώπου.  Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι τα σκουλαρίκια είναι λάθος επιλογή καθώς έχουν μεγάλο όγκο και φοράει ζιβάγκο top που κλείνει τον λαιμό δημιουργώντας έξτρα όγκο.  Θα ήταν προτιμότερο να επιλέξει λεπτά και μακρυά σκουλαρίκια έτσι ώστε να μακραίνει τον λαιμό.  Η επιλογή των παπουτσιών είναι αρκετά ουδέτερη καθώς επέλεξε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, εάν είχε επιλέξει ένα ζευγάρι μποτάκια δεν θα φαινόταν τόσο το ότι το παντελόνι ήταν κοντό.  Ήταν αναμφισβήτητα μία από τις αποτυχιμἐνες εμφανίσεις της Μπέτυς Μαγγίρα μέσα από την οποία όμως μπορούμε να πάρουμε αρκετά μαθήματα.  

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Next
Next

Ποια είναι η χειρότερη εμφάνιση στο αποψινό Gala του “My Style Rocks” της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ή της Μπέττυς Μαγγίρα; Ποια τα κοινά τους χαρακτηριστικά;