Η Massimo Dutti διοργάνωσε την παρουσίαση της πρώτης κολεξιόν Personal Tailoring Άνοιξη – Καλοκαίρι 2016

Ήταν όλοι εκεί. Fashion influencers, διεθνής τύπος και εξέχοντα πρόσωπα του Παρισιού, σε ένα Haute Classe event.  

Το Παρίσι έβαλε τα καλά του για να υποδεχθεί τους επίτιμους καλεσμένους στην επίδειξη μόδας που διοργάνωσε η Massimo Dutti για την παρουσίαση της πρώτης κολεξιόν Personal Tailoring Άνοιξη – Καλοκαίρι 2016. 

Ήταν όλοι εκεί. Το κατάστημα της Massimo Dutti, στη rue Royal 24, έβαλε τα γιορτινά του για το event της χρονιάς. Ένα soirée για το οποίο δημιουργήθηκε ένα εξαίσιο κολάζ από λουλούδια, από τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Thierry Boutemy. Ο Thierry Boutemy, συνεργάτης του brand και βιρτουόζος της ανθοδετικής τέχνης, δημιούργησε ένα μαγευτικό σκηνικό από λουλούδια, ενώ ο DJ Julio Torres επιμελήθηκε της μουσικής.

 

Επίσημοι καλεσμένοι μάγεψαν με το ιδιαίτερο στυλ τους. Fashion influencers όπως οι Sofía Sánchez de Betak, Naty Abascal, Inés Sastre ή top models όπως οι Jon Kortajarena και Oriol Elcacho βρέθηκαν μεταξύ των προσκεκλημένων. Διεθνή περιοδικά μόδας, bloggers που ανήκουν στο star system, καθώς και εκπρόσωποι των καλλιτεχνικών κύκλων του Παρισιού και του διεθνούς jet set συναντήθηκαν σε αυτό το μοναδικό event.  

 

Ήταν μια βραδιά χαρακτηριστική της φινέτσας και της διεθνούς απήχησης της Massimo Dutti και του μοναδικού χαρακτήρα του personal tailoring.

Ένα διασκεδαστικό party, με εκλεπτυσμένες γεύσεις και αρωματικά cocktail, από τους βρετανούς The Herbal-Cocktails. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η υπέροχη τραπεζαρία, ειδικά φτιαγμένη για την περίσταση, μια ωδή στην καλή κουζίνα. Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Chef Jose Manuel Miguel που επιμελήθηκε το μενού, και ο sommelier Enrico Bernardo, βραβευμένος ως Best Sommelier of the World το 2004, δημιούργησαν ένα τέλεια συγχρονισμένο δείπνο.

Ήταν η πρώτη επίδειξη μόδας του brand, όπου παρουσιάστηκαν τα πιο αντιπροσωπευτικά looks μιας κολεξιόν που ήδη έχει κάνει αίσθηση και έχει κερδίσει τη θέση της στον κόσμο της ραπτικής.

Vicky StoukiComment