Η Swarovski Hellas επίσημος χορηγός του 1ου TEDXKIDS@ILISSOS

Το TEDxKids@Ilissos είναι ένα νέο εγχείρημα, η πρώτη ελληνική TEDx μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία για παιδιά, που φιλοδοξεί να εξελιχθεί στο «μικρό αδερφάκι» της ελληνικής TEDx κοινότητας, και να αποτελέσει μια δυναμική πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών για ζητήματα που αφορούν τα παιδιά (Ideas Worth Spreading for Kids). Η Swarovski Hellas, πιστεύοντας στη δύναμη των ιδεών, συμμετείχε ενεργά στη διοργάνωση της σπουδαίας αυτής πρωτοβουλίας που σκοπό έχει να φέρει κοντά, με δημιουργικό τρόπο, γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν 9 εργαστήρια αλληλεπίδρασης για παιδιά με θέματα όπως το περιβάλλον, η τεχνολογία, η άθληση, η αναπηρία και η μαγειρική. Τον ρόλο των ομιλητών ανέλαβαν 3 παιδιά και 6 ενήλικες αναφέροντας όλοι την σημαντικότητα της ανταλλαγής ιδεών και ταξιδεύοντας το κοινό σε ένα μαγικό ταξίδι στην παιδικότητα.

H Γενική Διευθύντρια τής Swarovski Hellas, Έλενα Γεωργανά δήλωσε: « Είμαστε υπερήφανοι για τη στήριξη του πρώτου TEDxKids@Ilissos, ως Πλατινένιος Υποστηρικτής. Η Swarovski, για ακόμη μια φορά, στηρίζει μοναδικές ενέργειες που σκοπό έχουν να εμπνέουν την δημιουργικότητα, να επιμορφώνουν, καθώς και να ωθούν γονείς και παιδιά στο να τολμούν να λάμψουν μέσα από τη μοναδικότητά τους».

Vicky StoukiComment