Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από τις εταιρείες FunkMartini, Nannuka, Style Bubbles, Le 4 Avril, Alice on Board, MyTwins & Meliartos.

Λόγω της 24ωρης Γενικής Απεργίας της ΓΣΕΕ, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, η εκδήλωση “Shop & Shine” μεταφέρει την ημερομηνία της και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015.

Γυναίκες επιχειρηματίες και ταυτόχρονα μητέρες, ενώνουν τις δυνάμεις τους και οργανώνουν μια ιδιαίτερη, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για γυναίκες και παιδιά.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον 1ο όροφο του πολυχώρου «Μελίαρτος», Ερμού 65 & Αιόλου, περνώντας μέσα από Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, όπου θα μπορείτε να συνδυάσετε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας, την προσωπική σας περιποίηση καθώς και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών σας.

Συγκεκριμένα, οι παιδαγωγοί της Nannuka θα βρίσκονται στο χώρο για να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά σας και να μεταδώσουν το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα στην εκδήλωση.

Η ομάδα της Funkmartini μαζί με τους συνεργάτες των κομμωτηρίων Eco Yes by Nicholas & της REN Skincare θα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες περιποίησης και ομορφιάς!

Η ομάδα της fashion boutique Stylebubbles.com μαζί με το fashion brand le4avril θα φροντίσουν για τις πιο στυλάτες Χριστουγεννιάτικες αγορές σας        ενώ στα online καταστήματα παιδικών ειδών mytwins.gr & AliceonBoard.gr θα βρείτε ιδιαίτερα δώρα για τους μικρούς μας φίλους.


Το catering της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Μελίαρτος, παρέχοντας υγιεινά σνακ για όλους.

 

Vicky StoukiComment