Το Athens Metro Mall στο Ρυθμό των Χριστουγέννων με πολλή μουσική, συλλεκτικά δώρα και άφθονη διασκέδαση για όλη την οικογένεια!

Το Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, σας καλεί να ζήσετε τον ρυθμό των Χριστουγέννων όπως ποτέ ξανά, με άφθονη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, μοναδικά δώρα και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Κάντε τα γιορτινά σας ψώνια και με συνολικές αγορές 20€ και άνω κερδίστε συλλεκτικά χριστουγεννιάτικα δώρα Athens Metro Mall*.  Χορέψτε και τραγουδήστε στο Christmas Live Stage με αγαπημένους σας καλλιτέχνες και απολαύστε την Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ακόμη, όλοι μαζί κάνοντας τις αγορές μας στο Athens Metro Mall υποστηρίζουμε τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό MDA Hellas (Σωματείο για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις), καθώς μέρος από τα έσοδα των αγορών των εορτών θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών του Σωματείου.

 

Christmas Live Stage

Τα πιο μουσικά Χριστούγεννα κάθε χρόνο είναι στο Athens Metro Mall! Το Christmas Live Stage για ακόμα μία χρονιά σας προσφέρει στιγμές απόλυτης διασκέδασης και παρουσιάζει στις 11 Δεκεμβρίου τη DEMY με τον Στέλιο Λεγάκη, ενώ στις 18 Δεκεμβρίου οι MELISSES απογειώνουν τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση και το κέφι των φίλων του Athens Metro Mall.


Χριστουγεννιάτικες Παιδικές Δραστηριότητες**

Απίθανες Χριστουγεννιάτικες Δράσεις περιμένουν τους μικρούς φίλους του Athens Metro Mall από τις 4 Δεκεμβρίου 2015 έως τις 6 Ιανουαρίου 2016.

Συνάντηση με τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους στον θρόνο του για να φωτογραφηθεί μαζί τους, μοιράζοντας ευχές και χαμόγελα.

Face Painting & Γράμματα στον Άγιο Βασίλη, από τους μουσικούς καλικάντζαρους που βοηθούν τα παιδιά να γράψουν τις επιθυμίες τους και τα μεταμορφώνουν σε μουσικά προσωπάκια.

Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια κατασκευών, με ρυθμικά αστεράκια, μουσικά δεντράκια, κάρτες για μελωδικές ευχές, χριστουγεννιάτικες μαράκες και καλαντοκουκλάκια που δημιουργούνται από τα χέρια των παιδιών, όμορφες κατασκευές που θα στολίσουν το δωμάτιό τους.

Μουσικά παιχνίδια με τον μαέστρο καλικάντζαρο να συντονίζει την χριστουγεννιάτικη μπάντα των παιδιών, να παίρνει το δοξάρι του και να μοιράζει μουσικά όργανα σε όλα τα παιδιά.

 

Χριστουγεννιάτικες αγορές για καλό σκοπό

Το Athens Metro Mall υποστηρίζει το έργο του MDA EΛΛΑΣ (Σωματείο για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) και διαθέτει μέρος των εσόδων από τις αγορές που θα πραγματοποιούνται στο εμπορικό κέντρο για όλη τη διάρκεια των εορτών, για την κάλυψη των αναγκών του Σωματείου. 

 

*Η ενέργεια των συλλεκτικών δώρων ισχύει από 01/12 και μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων, με την επίδειξη απόδειξης αγορών της ίδιας μέρας στο info desk και με ανώτατο δικαίωμα συμμετοχής ένα δώρο ανά άτομο ανά ημέρα

**Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα 

Vicky StoukiComment