Τα Reebok Classics γιορτάζουν 20 χρόνια Pump Fury

Μοιάζει να βγήκε από το μέλλον, το sneaker αυτό όμως έρχεται κατευθείαν από το παρελθόν, 20 χρόνια μεγαλύτερο αλλά απόλυτα ανανεωμένο. Το θρυλικό Instapump Fury κλείνει τα 20 και τα Reebok Classics δημιούργησαν, σε συνεργασία με το περιοδικό Sneaker Freaker, ένα επετειακό βίντεο για το σκοπό αυτό.   

Στο βίντεο, δύο βετεράνοι των sneakers, ο Steven Smith και ο Paul Litchfield συναντιούνται και πάλι, και αποκαλύπτουν μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν προσπαθώντας να μετατρέψουν το πολύπλοκο φουτουριστικό σχέδιο του Instapump Fury σε ένα γνήσιο sneaker. Ο Steven Smith, παραμένοντας ακόμη παθιασμένος με το με το Instapump Fury, παρουσιάζει το πρώτο σκίτσο που δημιούργησε αυτός και η ομάδα του για το παπούτσι και θυμάται εκείνη την εποχή λέγοντας: «Σχεδιάζοντας το παπούτσι αυτό, στόχος δεν ήταν να δημιουργήσουμε ένα iconic sneaker αλλά ένα διαφορετικό running παπούτσι. Εκείνη την εποχή, υπήρχε μία, χωρίς όρια, μάχη μεταξύ των εταιριών ως προς το ποιος θα μπορούσε να κατασκευάσει το πιο επαναστατικό παπούτσι! Έτσι, προέκυψε το Instapump Fury.»

Στα πλαίσια των 20 χρόνων, γνωστές sneaker boutiques, περιοδικά αλλά και sneaker stores από όλο τον κόσμο, συνεργάστηκαν με τα Reebok Classics και έδωσαν στο Instapump Fury τη δική τους δημιουργική εκδοχή.  Μερικές από τις συνεργασίες ήταν αυτή με το περιοδικό Milk, με τα καταστήματα Shoe Gallery (Florida - USA), Concept (Boston – USA), Highs & Lows (Αυστραλία) κ.α. Έτσι, μέσα από μία παγκόσμια γιορτή, το iconic sneaker γιόρτασε με ιδιαίτερο τρόπο τα γενέθλια του.

«Οι συνεργασίες αυτές είναι σίγουρα μία από τις πιο κολακευτικές και απροσδόκητα υπερήφανες στιγμές για μένα και για την ομάδα.", δηλώνει σχετικά ο Paul Litchfield, σήμερα Vice President του τμήματος Advanced Concepts της Reebok, δίνοντας έτσι έναν επίλογο στο βίντεο, το οποίο σκηνοθετήθηκε από τον ιδιοκτήτη και εκδότη του περιοδικού Sneaker Freaker, Simon “Woody” Wood.

Λάτρης των sneakers, ο Simon Wood καταγράφει για πάνω από μία δεκαετία τη βιομηχανία των sneaker από τη βάση του την Αυστραλία. Μέσα από το βίντεο αυτό του δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσει την εμπειρία του εργοστασίου καθώς ήταν η πρώτη του επίσημη επίσκεψη σε εργοστάσιο παπουτσιών μεγάλου brand, κάτι για το οποίο νιώθει χαρούμενος ευχαριστώντας αντίστοιχα τη Reebok για τη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις της στην Κίνα.

Τόσο το βίντεο αυτό (youtu.be/1y-ghTo8RUE), όσο και οι επετειακές σειρές του Instapump Fury έγιναν με πολύ πάθος και δημιουργικότητα από ανθρώπους που αγαπούν τα sneakers και θέλησαν να παρουσιάσουν το θρυλικό αυτό παπούτσι με τη δική τους οπτική.   

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

2 νέα Η&Μ καταστήματα σε Πάτρα και Καλαμάτα

Next
Next

Ήρθε το νέο FASHION SPOT στο ΜEDITERRANEAN COSMOS