2 νέα Η&Μ καταστήματα σε Πάτρα και Καλαμάτα

Η H&M, Hennes & Mauritz, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία υψηλής μόδας και ποιότητας σε προσιτές τιμές, με χαρά ανακοινώνει το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων: στη Πάτρα, στη Ρήγα Φεραίου 63 και στη Καλαμάτα, στη πλατεία Βασιλέως Γεωργίου 8.


Το κατάστημα της Πάτρας που θα ανοίξει στα τέλη του Φθινοπώρου 2014 και θα προσφέρει μόδα για την γυναίκα και τον άντρα σε ένα χώρο 1.100τ.μ., έρχεται να συμπληρώσει το ήδη υπάρχον παιδικό Η&Μ κατάστημα στην Αγίου Νικολάου 25 που θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του.

 

Το κατάστημα της Καλαμάτας αναμένεται να ανοίξει στις αρχές του Χειμώνα 2014 και θα προσφέρει μόδα για όλη την οικογένεια σε ένα χώρο 1.300τ.μ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δύο εγκαίνια θα ανακοινωθούν πριν από τα ανοίγματα.

 

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 28 καταστήματα σε οχτώ πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Πάτρα και Κομοτηνή.

 

Μέσω των καταστημάτων της, η H&M προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με στόχο να έμπνευση τους πελάτες της έτσι ώστε να δημιουργήσουν το προσωπικό τους στυλ. Τα καταστήματα H&M ανανεώνονται καθημερινά με νέα είδη μόδας.

Vicky StoukiComment