Τα αντιστρόφως ανάλογα looks της Σάσας Σταμάτη και της Ιλένιας Ουίλιαμς στο σημερινό “Ooh La La”

505 Likes, 17 Comments - Oohlala (@oohlalaskai) on Instagram: "Η παρέα σου... Ο, τι πρέπει για το Weekend! Οι... OOH LA LA τώρα στον ΣΚΑΪ"

Για άλλη μια φορά την προσοχή μου, μου τράβηξαν οι εμφανίσεις των δύο λαμπερών κοριτσιών του “Ooh La La” της ξεχωριστής Σάσας Σταμάτη και της γλυκιάς Ιλένιας Ουίλιαμς.  Ο λόγος που αναφέρομαι σε αυτές τις δύο celebrities είναι ότι μπορούμε να μάθουμε μέσα από αυτά τα looks.  Αξίζει να αναφερθεί ότι οι στιλιστικές μας επιλογές θα πρέπει να είναι ανάλογες με τον σωματότυπο και τον χρωματότυπο μας, δηλαδή το πως είναι το σώμα μας και το φυσικό μας χρώμα στο δέρμα, τα μαλλιά και τα μάτια μας.  Όμως το στυλ μας δεν είναι μόνο επιφανειακό αλλά θα πρέπει να διαμορφώνεται σε συνδυασμό με τον εσωτερικό μας κόσμο, την προσωπικότητα μας και τις καθημερινές μας συνήθειες.  Αυτός είναι ο λόγος που κάτι που επιλέγουμε να φορέσουμε δείχνει διαφορετικό σε εμάς και διαφορετικό σε κάποιον άλλον όπως και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να δείχνει ξένο ή όπως συνήθως λέμε να μην το υποστηρίζουμε.  

Στην σημερινή εκπομπή του “Ooh La La” εντυπωσιάστηκα, όχι τόσο ευχάριστα θα έλεγα από τις στιλιστικές επιλογές της Σάσας Σταμάτη και της Ιλένιας Ουίλιαμς.  Ήταν σαν να τις έβλεπα να έχουν ανταλλάξει ρούχα, έτσι η μία να φοράει τα ρούχα της άλλης.  Η Σάσα επέλεξε να φορέσει μία ανάλαφρη μακριά πουκαμίσα/φόρεμα με έντονες διαφάνειες συνδυασμένη από μέσα με ένα μαύρο σορτσάκι και μαύρο top ή μαύρο φορμάκι (δεν ήταν ευδιάκριτο).   Από την άλλη η Ιλένια επέλεξε να φορέσει ένα  φόρεμα σε μεταλλικό χρώμα, που είναι μία από τις τάσεις της σεζόν, μέχρι το γόνατο.  Η Σάσα διαθέτει μία ψηλόλιγνη φιγούρα και από την άλλη είναι μία δυναμική προσωπικότητα, έχει την τάση να επιλέγει πολύ κοντές φούστες ή φουστάνια που δεν την κολακεύουν.  Επιπροσθέτως, ο μεγάλος φιόγκος στην πουκαμίσα/φόρεμα δίνει έξτρα όγκο στον κορμό και κατευθύνει το βλέμμα στα πόδια της, έτσι τονίζει ακόμη περισσότερο το μήκος του.  Μία εντυπωσιακή ψηλή γυναίκα για να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα πόδια της και την θηλυκότητα της τα κομμάτια που επιλέγει να φορέσει θα πρέπει να είναι λίγο πιο μακρυά από την μέση γυναίκα.  Από την άλλη μία δυναμική προσωπικότητα θα πρέπει να χαμηλώνει τους τόνους επιλέγοντας εμφανίσεις που δεν φωνάζουν έτσι ώστε να εξισορροπεί την συνολική της εικόνα.  Η Ιλένια διαθέτει μία λεπτεπίλεπτη σιλουέτα, την λεγόμενη “petit”, και έχει μία ευγενική και γλυκιά εικόνα.  Έτσι, ένα φόρεμα ή φούστα σε μήκος που σταματάει ακριβώς πάνω από το γόνατο της δεν την αναδεικνύει.   Το girly look είναι ιδανικό για την Ιλένια, μίνι φούστες ή φουστάνια και μπορεί να φορέσει άφοβα αρκετά δυναμικά σχέδια και prints καθώς θα δώσουν μία δυναμική στην γενική της εμφάνιση.  Θεωρώ ότι όλες μας πειραματιζόμαστε μέσω των στιλιστικών μας επιλογών και καλά κάνουμε καθώς μαθαίνουμε μέσα από αυτή την διαδικασία.  Αλλά μην ξεχνάμε το μαγικό tip κοιτάζουμε το είδωλο μας στον καθρέφτη ή/και βγάζουμε μια φωτογραφία πριν κλειδώσουμε την τελική επιλογή του look μας.  

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Οι 5 χειρότερες εμφανίσεις της εβδομάδας στο "My Style Rocks¨

Next
Next

Το αποτυχημένο mix & match της Ιλένιας Ουίλιαμς στο σημερινό “Ohh La La”