Ποια είναι η χειρότερη εμφάνιση στο αποψινό Gala του “My Style Rocks” της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ή της Μπέττυς Μαγγίρα; Ποια τα κοινά τους χαρακτηριστικά;

Bachelorette Party στο αποψινό Gala του “My Style Rocks” οι διαφάνειες, οι παγιέτες και τα ανοίγματα στα ρούχα έχουν την τιμητική τους!  Στο αποψινό επεισόδιο ίσως θα έπρεπε να διαγωνίζονται τόσο οι παίκτριες όσο και η Μπέττυ Μαγγίρα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την πιο “κακοντυμένη”!  Πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω για τις αποψινές εμφανίσεις.  Ελπίζω τουλάχιστον στο δικό τους  Bachelorette Party να μην πήγαν ή να μην πάνε έτσι ντυμένες!  Θα αρκεστώ στο να σχολιάσω τις εμφανίσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Μπέττυς Μαγγίρα καθώς για τις παίκτριες θα ασχοληθούν οι κριτές.  

Η επιλογή του ρούχου μπορεί να αναδείξει την σιλουέτα ή να την κατεβάσει απίστευτα… Η Κωνσταντίνα τις τελευταίες μέρες έχει κάνει μία πρόοδο στις εμφανίσεις της αλλά δυστυχώς για ένα ακόμη Gala η επιλογή της στιλίστριας της ήταν απαράδεκτη με αποτέλεσμα να χαλάει την σιλουέτα της.  Πιο συγκεκριμένα το φόρεμα που επέλεξε η Κωνσταντίνα δυστυχώς παραμορφώνει την σιλουέτα της, τόσο η υφή του φορέματα όσο τα ανοίγματα και η φόδρα χαλάει την όλη εικόνα της.  Η Κωνσταντίνα και κάθε γυναίκα με καλλίγραμμη γυναικεία σιλουέτα ιδανικά θα πρέπει να αποφεύγει μεγάλες επιφάνειες από δαντέλα.  Το μόνο θετικό στο συγκεκριμένο φόρεμα είναι το χρώμα του που είναι κατάλληλο για τον χρωματότυπο της Κωνσταντίνας.  

Από την άλλη η ψηλόλιγνη σιλουέτα της Μπέττυς Μαγγίρα σίγουρα μπορεί να αναδείξει τα περισσότερα ρούχα αλλά η συγκεκριμένη επιλογή που είναι μία δημιουργία από την νέα συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη δεν την αναδεικνύει και δεν μπορεί να σταθεί ως μία πρόταση για ένα Bachelorette Party.  Το συγκεκριμένο φόρεμα έχει πολλά ανοίγματα τόσο στο μπούστο που φτάνει μέχρι την κοιλιά όσο και στα πόδια που το άνοιγμα φτάνει μέχρι τους γλουτούς όπως και άνοιγμα στην πλάτη.  Όταν ένα φόρεμα είναι γεμάτο ανοίγματα δείχνει σαν να είναι κάποιο ύφασμα που απλά δένει στους γλουτούς και φυσικά δεν αναδεικνύει την γυναικεία σιλουέτα με τον κατάλληλο τρόπο.  Η συγκεκριμένη δημιουργία θα μπορούσε να σταθεί μόνο σε μία εμφἀνιση σε κάποιο red carpet και να το υποστηρίζει η κατάλληλη σιλουέτα που δεν θα πρέπει να διαθέτει καμπύλες.   

Το κοινό χαρακτηριστικό της Κωνσταντίνας και της Μπέττυς είναι τα πολλά ανοίγματα στα φορέματα τους που είναι αρκετά επικίνδυνα για μία εμφάνιση, ιδανικά θα πρέπει να επιλέγουμε φορέματα ή φούστες ή top με ένα συγκεκριμἔνο άνοιγμα.  Επιλέγουμε ένα ρούχο που έχει άνοιγμα στο δυνατό μας σημείο το οποίο θέλουμε να αναδείξουμε μέσα από αυτό.  Επίσης, επιλέγουμε ρούχα που δεν έχουν πολλά στοιχεία διότι το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι κολακευτικό για τον σωματότυπο μας.  Δοκιμάζουμε, κοιτάζουμε τον καθρέφτη, βγάζουμε μία φωτογραφία και συνήθως αφαιρούμε κάτι ή επιλέγουμε κάτι πιο απλό!  Τα απλά πράγματα στην ζωή, είναι και τα καλύτερα!  Οι υπερβολές τις περισσότερες φορές δεν έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Τα στιλιστικά ατοπήματα της Μπέτυς Μαγγίρα στο σημερινό επεισόδιο του My style Rocks

Next
Next

Η άτυχη στιλιστική επιλογή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Gala του ῾My Style Rocks¨