Το χειρότερο look της Τζώρτζιας Βαϊνά στην εκπομπή ἙΔΩ῾

Η Τζώρτζια Βαϊνά ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή ἙΔΩ῾ στον ΣΚΑΙ,καθώς όλα τα κορίτσια του “My Style Rocks” έχουν φιλοξενηθεί από την εκπομπή.  Η εμφάνιση της όμως θα έλεγα ότι ήταν από τις χειρότερες που είχε κατά την διάρκεια του “My Style Rocks”.   Ήθελε βέβαια, όπως είπε η ίδια, να δημιουργήσει ένα total look με 37€ χρησιμοποιώντας second hand ρούχα.  Το στυλ όμως είναι ανεξάρτητο από το χρηματικό ποσό που ξοδεύει κάποιος, είναι το πως θα τα συνδυάσουμε τα ρούχα και αξεσουάρ μεταξύ τους για κάθε περίσταση έτσι ώστε να μας αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο.  Δεν θα ήθελα να σχολιάσω το καπέλο της διότι όπως είπε η ίδια, κατασκευάζει καπέλα και θα ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό. 

Σε ένα στούντιο δεν μπαίνουμε με το πανωφόρι, καταλαβαίνω ότι ήθελε να δείξει το total look αλλά θα μπορούσε να το κάνει στην αρχή και να καθίσει στο πάνελ με τα ρούχα της, χωρίς το πανωφόρι και την τσάντα της.  Όπως έχω ξανααναφέρει στον όνομα του στυλ κάποιες φορές βλέπουμε αρκετές υπερβολές αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο.  Η Τζώρτζια συνδύασε διαφορετικά χρώματα, ντεσέν και υφές με ατυχές αποτέλεσμα.  Η Τζώρτζια επέλεξε να φορέσει ένα πολύχρωμο ζευγάρι πέδιλα με έντονα prints και μπαρέτα φορώντας ένα μαύρο καλσόν με πουά.  Υπάρχουν κάποια καλσόν χωρίς ραφές κατάλληλα για πέδιλα.  Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο καλσόν δεν είναι κατάλληλο για τα αυτό το look.  Η γαλάζια καμπαρντίνα δεν ταιριάζει με το look και η μαύρη ζώνη που επέλεξε η Τζώρτζια να δέσει πάνω από την καμπαρντίνα δεν είναι η κατάλληλη.  Το ροζ πλισέ φόρεμα ιδανικά θα έπρεπε να είναι λίγο πιο μακρύ για να αναδεικνύει τον σωματότυπο της Τζώρτζιας καθώς πρόκειται για μία ψηλόλιγνη γυναίκα.  Το τσαντάκι δεν είναι κατάλληλο για ένα πρωινό ή απογευματινό look.  Επίσης, θα προτιμούσα ένα κραγιόν σε ροζ ή nude απόχρωση για να κρατήσει πιο χαμηλούς τόνους καθώς το καπέλο είναι πολύ έντονο.  Υπάρχουν αρκετά που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε σχετικά με το συγκεκριμένο look αλλά ας αρκεστούμε για τώρα σε αυτά και ας προσέχουμε λίγο περισσότερο το mix & match που επιλέγουμε να κάνουμε.         

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Η άτυχη στιγμή για το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Next
Next

Η ριγέ μπλούζα της Ντορέττας Παπαδημητρίου που ήταν ίδια με το πάτωμα