Ανακαλύπτουμε το «Teen City Vibe» της Πάτρας

Το Σάββατο 1η Ιουλίου, στις 17:00, το «Teen City Vibe» ταξιδεύει στην πιο ζωντανή φοιτητούπολη, την Πάτρα. Η πόλη που «γέννησε» το καρναβάλι, με τους χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, ταυτόχρονα αποτελεί «σύνδεσμο» της Ελλάδας με πολλά λιμάνια τής Ιταλίας. Εκεί, ο Γιάννης Κορφιάτης συναντά τον Νίκο, την Θεοδώρα και τον Αντρέα.

Ο Νίκος είναι 18 χρόνων και έχει τελειώσει το Μουσικό Σχολείο τής Πάτρας. Του αρέσουν οι παραδοσιακοί χοροί και το ράγκμπι, αλλά η μεγάλη του αγάπη είναι το skate. Όπως λέει και ο ίδιος, δεν είναι απλά ένα χόμπι, είναι η ζωή του.

Η Θεοδώρα ασχολείται με τη μουσική. Παίζει βιολί εδώ και έξι χρόνια και παράλληλα τραγουδάει. Απολαμβάνει τις βόλτες με τους φίλους της και στον ελεύθερο χρόνο της πηγαίνει για τρέξιμο.

Ο Αντρέας είναι 17 χρόνων και είναι «κολλημένος» με τους υπολογιστές. Γι’ αυτό, άλλωστε, θέλει να σπουδάσει πληροφορική. Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη του εποχή.  Πηγαίνει στην παραλία όπου παίζει beach volley με τους φίλους του και φλερτάρει με
τα κορίτσια.

Οι τρεις έφηβοι βάζουν τα δυνατά τους να κερδίσουν το έπαθλο του «Teen City Vibe». Ξεκινούν από τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, όπου κατασκευάζουν έναν μεγάλο πίνακα και τον τοποθετούν στη μέση του δρόμου. Προσκαλούν τους περαστικούς να γράψουν ένα μήνυμα για τους Πατρινούς. Μετά τα συγκινητικά και χιουμοριστικά μηνύματα του κόσμου,  επισκέπτονται τη γνωστή ομάδα «Inkognito» και δημιουργούν όλοι μαζί ένα εντυπωσιακό graffiti σε γνωστό δρόμο της Πάτρας. Η ημέρα τους κλείνει με ένα πετυχημένο skate contest στην πλατεία Παντάνασσας.