Το «Teen City Vibe» μας ταξιδεύει στην Κρήτη

Αυτή την εβδομάδα, το «Teen City Vibe» μας ταξιδεύει στην Κρήτη. Το Σάββατο
3 Ιουνίου, στις 17:00
γνωρίζουμε τα Χανιά, ένα γραφικό μέρος, με ιστορία και παράδοση. Αν κάνεις βόλτα στα στενά της πόλης, ένας γνήσιος Κρητικός θα σου αφιερώσει μαντινάδα και μια ευγενική μαγείρισσα θα σου προσφέρει νόστιμα σκαλτσούνια.

Στα Χανιά, ο Γιάννης Κορφιάτης συναντά τον Μανώλη, την Σοφία και την Κατερίνα.

Ο Μανώλης είναι 16 χρόνων, active τύπος με πολύ χιούμορ. Τις περισσότερες ώρες τις ημέρας τις περνά μέσα στο νερό, καθώς αγαπά το πόλο. Είναι πολύ καλός μαθητής και το όνειρό του είναι να μπει στην Ιατρική Σχολή.

Η Κατερίνα είναι 17 χρόνων και θέλει να γίνει χημικός. Στον ελεύθερο χρόνο της κολυμπάει και βγαίνει για καφέ με τις φίλες της.

Ο Μανώλης και η Κατερίνα είναι πολύ καλοί φίλοι και πήραν μαζί μέρος στην εκπομπή.

Η Σοφία είναι 16 χρόνων. Ασχολείται με την ποδηλασία εδώ και επτά χρόνια. Είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κούρσα, το mountain bike και την πίστα. Στόχος της είναι να περάσει στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής.

Ο Μανώλης, η Σοφία και η Κατερίνα βάζουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το έπαθλο της εκπομπής. Οι τρεις έφηβοι έχουν μια καταπληκτική ιδέα για να αναδείξουν την πόλη τους… να διοργανώσουν κρητικό γλέντι με παραδοσιακή μουσική και ένα απολαυστικό challenge μαντινάδας. Ξεκινούν την ημέρα τους με αγώνα beach volley στην αγαπημένη τους παραλία  «Άγιοι Απόστολοι». Στη συνέχεια, πηγαίνουν στην κεντρική πλατεία, κοντά στο λιμάνι, και προσκαλούν κόσμο για τον διαγωνισμό μαντινάδας. Δεν θα μπορούσαν φυσικά να παραλείψουν τις κρητικές λιχουδιές. Για τον λόγο αυτό, μας ξεναγούν στην παλιά αγορά... Το βίντεό τους κλείνει με διασκέδαση στην πλατεία Μητροπόλεως, παρέα με τους περαστικούς .