Τα δύο τελευταία επεισόδια της σεζόν του The2night Show με εκλεκτούς καλεσμένους!

Τετάρτη 28 Iουνίου στις 00:15 & Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 00:40 τα δύο τελευταία επεισόδια της σεζόν

Καλεσμένοι: Ιβάν Σβιτάιλο, Σάκης Τανιμανίδης – με σύνδεση  SKYPE, Μαρία Ματσούκα,  Μπο & Πάνος Μουζουράκης

Ο Γρηγόρης & η παρέα του παίζουν το «παιχνίδι με τις ομπρέλες» & μοιράζουν πλούσια δώρα!

Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου

Guest Star:  Δημήτρης Σταρόβας

Το ξεχωριστό late show, The2night Show, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους και τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις επιστρέφει με τα δύο τελευταία επεισόδια της σεζόν για να μας κρατήσει, όπως πάντα, την πιο ωραία συντροφιά, αυτή την Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 00.15 και  Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 00.40, μετά τα μεσάνυχτα.

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 00.15, ο Ιβάν Σβιτάιλο, ο γοητευτικός κριτής του  So You Think You Can Dance, συναντά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The2night Show. Μοιράζεται μαζί μας, μεταξύ άλλων, τη μέχρι τώρα εμπειρία του από το χορευτικό talent show και μας αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη ζωή και την καριέρα του. 

Κοντά μας, με σύνδεση Skype από τον Άγιο Δομίνικο, ο Σάκης Τανιμανίδης. Μας μιλάει για την τηλεοπτική του εμπειρία και μοιράζεται μαζί μας προσωπικές πληροφορίες για τη ζωή του.

Στο The2night Show, έρχεται η Μαρία Ματσούκα και μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή με μαγιό που σχεδιάζει.

Ακόμη: Ο ράπερ Μπο συναντά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης. Μας μιλάει για την τηλεοπτική του εμπειρία και μας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 00.40 μαζί μας στο The2night Show, ο Πάνος Μουζουράκης. Ξεκινούν να μιλάνε με τον Γρηγόρη στα αγγλικά, συνεχίζουν στα γερμανικά και η συνέχεια άκρως απολαυστική…  

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δημήτρης Σταρόβας αποχαιρετούν τη σεζόν, παίζοντας το παιχνίδι με τις ομπρέλες… ποιος θα βραχεί περισσότερο και ποιος θα βγει νικητής δίνοντας το μεγάλο δώρο σε έναν παίκτη από το κοινό;

Το The2night Show έρχεται αυτή την εβδομάδα, με τα δύο τελευταία επεισόδια της σεζόν την Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 00.15 και την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 00:40. Μείνετε συντονισμένοι!

Και μην ξεχνάτε.. Όλη την εβδομάδα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό της εκπομπής μέσω του antenna.gr.

‘Oλα τα επεισόδια στο minisite: www.antenna.gr/the2nightshow

Ξεχωριστά οι συνεντεύξεις  της εκπομπής εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/guests 

Και  για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις μουσικές στιγμές του Jimmy Starova & The AlcaΤrash Band μπαίνετε απευθείας εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/jimmyStarovaandthealcatrashband

#The2NightShow