«ΣΠΟΡΤέξ» με τους Onirama & την Ειρήνη Κολλιδά αυτή την Κυριακή!

Τους Onirama αντιμετωπίζει αυτή την εβδομάδα ο Χρήστος Ανθόπουλος, ενώ συναντά και την Ειρήνη Κολλιδά.  Την Κυριακή  25 Ιουνίου στις 16:30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Χρήστος Ανθόπουλος ζει καταστάσεις Survivor και γυμνάζεται με την Ειρήνη Κολλιδά που έχει γυρίσει από τον Άγιο Δομήνικο μ’ ένα πρόγραμμα γυμναστικής για πραγματικούς survivors. Στόχος της προπόνησης του Χρήστου; Ν’ αντιμετωπίσει τους Onirama σε έναν ιδιαίτερο αγώνα μπάσκετ που στόχο εκτός από τα καλάθια θα έχει να γνωρίσουμε καλύτερα όλα τα μέλη του συγκροτήματος του Θοδωρή Μαραντίνη.

 Πως ξεκίνησαν οι Onirama; Ποιος αργεί στις πρόβες; Κι είναι τόσο καλοί με την μπάλα όσο με τα μουσικά όργανα; Τι εκπλήξεις κρύβει ο καινούριος δίσκος τους Pop Art, που μόλις κυκλοφόρησε; Θα επιζήσει ο Χρήστος από το personal training της Ειρήνης Κολλυδά; Εχει η Ειρήνη πραγματικά μαζί της το τσεκούρι απ’ το Survivor; Και σκοπεύει πραγματικά να το χρησιμοποιήσει; Και πώς θ’ αντιδράσει όταν στο παιχνίδι αναγνώρισης γεύσεων, το παγωτό που θα της προσφέρει ο Χρήστος είναι από καρύδα;

«ΣΠΟΡΤέξ» την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 16:30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.