Σπουδαίες διακρίσεις για τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ στο 23Ο Φεστιβάλ MEDIAMΙΧΧ που φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη

--Διπλή διάκριση στα τηλεοπτικά βραβεία Golden Umbrella Awards 2017--

Βραβείο καλύτερου Επενδυτή στη Βορειοανατολική Ευρώπη & στα Βαλκάνια Βραβείο καλύτερου σεναρίου τηλεοπτικής σειράς για το “Daddy Cool

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ με δύο σπουδαία βραβεία, στο πλαίσιο του 23ου Φεστιβάλ MEDIAMΙΧΧ, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Το Φεστιβάλ MEDIAMΙΧΧ αποτελεί θεσμό στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ) για τα Βορειοανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια, με μία σειρά εκδηλώσεων, επαγγελματικών συζητήσεων που αφορούν στο μέλλον των media και συγκεντρώνει κορυφαίες προσωπικότητες από τηλεοπτικό πεδίο παγκοσμίως. Το 3μερο Φεστιβάλ κορυφώθηκε με τον καθιερωμένο ετήσιο διαγωνισμό Golden Umbrella Awards”, στο οποίο απονέμονται διεθνείς διακρίσεις για τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές σε 10 κατηγορίες.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ δε θα μπορούσε να λείπει από έναν τέτοιο θεσμό, «σαρώνοντας» φέτος τα τηλεοπτικά βραβεία Golden Umbrella Awards.

Συγκεκριμένα, απέσπασε το βραβείο του καλύτερου Επενδυτή στη Βορειοανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια στα ΜΜΕ, για το πολύ επιτυχημένο πλάνο επενδύσεων και την ολοκληρωμένη στρατηγική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστεί στη συγκεκριμένη αγορά, ενισχύοντας την τοπική οικονομία με τη δημιουργία εκατοντάδων θέσεων εργασίας στις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται.

Η δεύτερη διάκριση αφορά το καλύτερο βραβείο σεναρίου για την αγαπημένη κωμική σειρά “Daddy Cool”, αποδεικνύοντας ότι οι φρέσκες ιδέες και το ποιοτικό περιεχόμενο με στόχο τη δημιουργία μοναδικών τηλεοπτικών στιγμών, βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας του ΑΝΤ1.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολύ επιτυχημένη σειρά «Μπρούσκο»  που έχει κερδίσει τις καρδιές εκατομμύρια τηλεθεατών μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ήταν ανάμεσα στις 5 καλύτερες σειρές που διαγωνίστηκαν σε 5 κατηγορίες από τις συνολικά 10 του φεστιβάλ.

Τα δύο αυτά βραβεία έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη λίστα των διακρίσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη θέση του μεταξύ των κορυφαίων Οργανισμών στο τηλεοπτικό πεδίο, αποδεικνύοντας τη διαρκώς εξελισσόμενη πορεία του στην εγχώρια και διεθνή αγορά.