Απόψε έπαθλο επικοινωνίας με βίντεο – κλήση για τους παίκτες της νικήτριας ομάδας του “Survivor”!

Για τελευταία φορά θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας απόψε το βράδυ «Διάσημοι» και «Μαχητές» και μάλιστα το έπαθλο θα περιλαμβάνει μια ακόμη έκπληξη: οι παίκτες της νικήτριας ομάδας του “Survivor” θα έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα βίντεο – κλήσης με τις οικογένειές τους. 

Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.344.681 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 60,8%, ενώ έφτασε μέχρι και 72,1%  όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 47,6%.

Οι «Διάσημοι» κατάφεραν χθες να κερδίσουν με σκορ 10-7 σ’ ένα αγώνισμα που απαιτούσε ταχύτητα και ευστοχία. Μετά την αποχώρηση του Bo από το παιχνίδι, όπου απέμειναν μόνο τρεις παίκτες στην ομάδα, χθες ήταν η πρώτη φορά που κατάφεραν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους και ν’ απολαύσουν ένα μαγικό έπαθλο: να δουν την ανατολή του ηλίου από αερόστατο.

Απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας και όπως έχουν δηλώσει όλοι οι παίκτες, αποτελεί το σημαντικότερο έπαθλο γι’ αυτούς. Αυτή τη φορά τους δίνεται η ευκαιρία να έχουν βίντεο κλήση με τις οικογένειές τους, γεγονός που κάνει το έπαθλο ακόμη πιο ξεχωριστό. «Διάσημοι» και «Μαχητές» θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως μέσα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να φέρουν την πρωτιά στην ομάδα τους.

Συντονιστείτε απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για ένα νέο αγώνισμα γεμάτο δράση, ένταση, ανατροπές κι ένα έπαθλο που θα τονώσει τους παίκτες της νικήτριας ομάδας και θα τους δώσει δύναμη να συνεχίσουν την επιβίωσή τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.