Η επόμενη μέρα στο “Survivor” μετά την αποχώρηση του Μπο & νέος αγώνας απόψε!

Ο Bo από τους «Διάσημους» είναι ο παίκτης που αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη από το “Survivor” κι όπως δήλωσε: «παρόλη την ταλαιπωρία, την πείνα και την κούραση, πιο πολλά είναι τα καλά παρά τα κακά που έζησα. Αυτό το ταξίδι θα με συντροφεύει μια ζωή».

Με τη νέα διαδικασία αποχώρησης παίκτη από το παιχνίδι η αγωνία των προτεινόμενων παικτών προς αποχώρηση δεν διήρκησε πολύ. Αμέσως μετά την ψηφοφορία στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τον παίκτη που αποχωρεί από το “Survivor”, σύμφωνα με την κατάταξη που είχε διαμορφωθεί μετά την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού και βάση αυτής έχει δημιουργηθεί σειρά δημοτικότητας κάθε παίκτη.

Την περασμένη Τεττάρτη στο “Survivor” παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.397.178 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 64,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 76,5%  όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 52,7%.

«Διάσημοι» και «Μαχητές» αγωνίστηκαν για το έπαθλο της ασυλίας – που για πρώτη φορά περιείχε και έπαθλο φαγητού - και μετά από έναν αγώνα ντέρμπι οι «Μαχητές» κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 10-8.  Το αγώνισμα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία, αυτοσυγκέντρωση, ισορροπία και τεχνική. Οι παίκτες που έχουν απομείνει σε κάθε ομάδα είναι ελάχιστοι κι έτσι στο χθεσινό αγώνισμα ήταν αναγκασμένοι να παίξουν πολλές φορές με αποτέλεσμα η κούραση να είναι εμφανής. Μετά το τέλος του αγώνα οι «Διάσημοι» αγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία την οποία κέρδισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Το βράδυ, στο «Συμβούλιο του Νησιού» μετά από την ψηφοφορία των «Διασήμων» προτεινόμενοι προς αποχώρηση αναδείχτηκαν ο Bo και η Ευριδίκη Βαλαβάνη που ισοψήφησαν, καθώς και ο Γιώργος Χρανιώτης που προτάθηκε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Πόσο θα επηρεάσει την ψυχολογία των «Διασήμων» η αποχώρηση του Βο από το “Survivor”; Πώς θα καταφέρουν οι τρεις παίκτες ν’ ανταπεξέλθουν στον αγωνιστικό χώρο; Πώς θα είναι η επόμενη μέρα στην παραλία των παικτών;   

Όλες οι απαντήσεις την Κυριακή το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.