Το «Teen City Vibe» μας ταξιδεύει στην πανέμορφη Κέρκυρα αυτό το Σάββατο!

Το Σάββατο 10 Ιουνίου, στις 17:00, ο Γιάννης Κορφιάτης επισκέπτεται την αρχοντική και κοσμοπολίτικη Κέρκυρα, το βορειότερο νησί του Ιονίου με τα έντονα Βενετσιάνικα στοιχεία. Εκεί, συναντά τον Φάμπιο, την Όλγα, και τον Χρήστο.

Ο Φάμπιο είναι 17 χρόνων και δηλώνει «αθλητής τής περιπέτειας». Όπου υπάρχει αδρεναλίνη είναι «μέσα»…

Η Όλγα είναι κι αυτή 17. Ασχολείται από πολύ μικρή με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το χάντμπολ και το κρίκετ. Όνειρό της είναι να φύγει στο εξωτερικό και να πετύχει τους στόχους της σε αυτό που αγαπά.

Ο Χρήστος είναι 15 χρόνων. Του αρέσει ο αθλητισμός και η κιθάρα. Ασχολείται με τη διαιτησία στο ποδόσφαιρο αλλά και με την Κινέζικη πολεμική τέχνη Γουίν Τσουν. Το μότο του για τη ζωή είναι «κάθε αρχή και δύσκολη».

Οι τρεις τους ξεκινούν από την πλατεία «Λιστόν» με σκοπό να κάνουν έναν αγώνα κρίκετ. Στη συνέχεια, κάνουν slack line στην πλατεία Σπιανάδα, προσπαθώντας να ισορροπήσουν πάνω σε έναν ιμάντα. Δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν βόλτα και στα καντούνια για να δοκιμάσουν το παραδοσιακό κουμκουάτ καθώς και στον Κήπο του λαού για να συναντήσουν τους φίλους τους και να κάνουν το speed date. Οι δραστηριότητές τους κλείνουν με αγώνα Sup στην παραλία Φαληράκι, με θέα στο παλιό φρούριο.