Αγώνας «Ασυλίας» απόψε για τους παίκτες του “Survivor”! Ποια ομάδα θα χάσει? Ποιοι παίκτες θα είναι υποψήφιοι?

Σε αγώνα ντέρμπι εξελίχθηκε ο χθεσινός αγώνας με τους «Μαχητές» να κερδίζουν με σκορ 10-9 και ν’ απολαμβάνουν το έπαθλο του φαγητού που τους ετοίμασε ο διάσημος σεφ Νουσρέτ γνωστός για την κίνηση Salt Bae. Από το χθεσινό επεισόδιο δεν έλειψαν οι συγκρούσεις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων με τις λογομαχίες να επικρατούν μετά τη λήξη του αγώνα. Η τεταμένη ατμόσφαιρα όμως συνεχίστηκε κι αργότερα στην παραλία με έντονες συζητήσεις. 

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κατάφερε να μονοπωλήσει και χθες το επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και να σκαρφαλώσει στην κορυφή της τηλεθέασης. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.416.835 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 62,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 72,7% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 49,9%.

Απόψε το βράδυ στις 9, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, προβάλλεται ένα ακόμη επεισόδιο του “Survivor, με τους «Μαχητές» και τους «Διάσημους» να αγωνίζονται για το έπαθλο της ασυλίας. Πλέον η κάθε ομάδα αριθμεί από έξι παίκτες και η σημερινή ψηφοφορία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού αν εξαιρεθούν οι δύο παίκτες που θα κερδίσουν την ατομική ασυλία, τα περιθώρια στενεύουν για τους εναπομείναντες της ηττημένης ομάδας. Ποια ομάδα θα χάσει και ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση; Θα κλονιστούν οι σχέσεις των παικτών της ομάδας που θα αναγκαστεί να ψηφίσει; Θα αλλάξουν οι ισορροπίες στην παραλία; 

Ακούγεται ότι θα χάσουν οι «Διάσημοι» και ότι υποψήφιοι θα είναι 4 παίκτες, η Ευριδίκη Βαλαβάνη, η Λάουρα Νάργες, ο Μπο & ο Κώστας Κοκκινάκης.  Ασυλία θα κερδίσουν οι υπόλοιποι 2 παίκτες ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης.  Σε λίγες ώρες, στις 9 το βράδυ συντονιζόμαστε στο ΣΚΑΪ για ένα ακόμη επεισόδιο του “Survivor” γεμάτο δράση και αγωνία για τον σημερινό αγώνα «Ασυλίας»!