Η αναζήτηση του επόμενου 'Ελληνα ΜasterChef ξεκίνησε! Απόψε στις 21:00 το 2ο Επεισόδιο του MasterChef!

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μαγειρικής επέστρεψε δυναμικά στο Star!

λύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής θα αναδείξει τον κορυφαίο Έλληνα MasterChef. Το πάθος και το ταλέντο των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική είναι τα στοιχεία, που θα ξεχωρίζουν τον νικητή που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Δείτε απόψε (Παρασκευή 5/5 στις 21:00) στο 2ο Επεισόδιο του MasterChef

Η αναζήτηση του επόμενου 'Ελληνα ΜasterChef ξεκίνησε! Οι auditions συνεχίζονται, αυτήν τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Το ΜasterChef ανεβαίνει στη συμπρωτεύουσα, μια πόλη που γνωρίζει όσο καμία άλλη τι σημαίνει καλό φαγητό και ωραίες γεύσεις! Οι συμμετέχοντες θέλουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και τα καταφέρνουν πολύ καλά! Η χαρά αλλά και η συγκίνηση γίνονται πρωταγωνιστές σε ένα επεισόδιο, που θα σας καθηλώσει.

Η ταχύτητα, η συνέπεια και η δημιουργικότητα των παικτών θα κρίνουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Το MasterChef είναι γεμάτο ένταση, ανταγωνισμό, δημιουργία, έμπνευση και συγκίνηση. Το πιο MasterChef από τα MasterChef βρίσκεται στο Star!

Η μάχη για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα MasterChef, με έπαθλο 50.000 ευρώ, συνεχίζεται, καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) στις 21:00.

Executive Producer: Νίκος Χριστοφόρου

Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου

Project Manager: Νίκη Καρνασιώτη

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Food and beverage manager: o chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Σκηνογράφος: Βιβή Χαριάτη

Οργάνωση Παραγωγής : Νίκος Κεντζέας

Αρχισυνταξία: Δέσποινα Γρηγοροπούλου, Κατερίνα Πόθα

Παραγωγή : Green Pixel Productions

MasterChef on STAR

https://www.facebook.com/MasterChefGR

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

#MasterChefGR

Vicky StoukiComment