Μία «Ανάσα» πριν την έναρξη των BOOTCAMP το SO YOU THINK YOU CAN DANCE έρχεται & αυτή την εβδομάδα με δύο επεισόδια των AUDITION!

Περισσότεροι από 30 διαγωνιζόμενοι σε κάθε επεισόδιο, πολλές και διαφορετικές χορογραφίες, ένας στόχος. Το εισιτήριο για τα Bootcamp

Αυτή την Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Μαΐου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1, στην 4η και 5η Audition του “So You Think You Can Dance

Την Παρασκευή 28 Απριλίου, παρακολουθήσαμε την Audition, του So You Think You Can Dance”. 15 χορευτές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής. 11, εξ’ αυτών, ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους και κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση των Bootcamp.

Αυτή την εβδομάδα, μία «ανάσα» πριν την έναρξη των Bootcamp, το So You Think You Can Dance”, επιστρέφει με δύο επεισόδια των Audition. Την Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Μαΐου, θα παρακολουθήσουμε περισσότερους από 30 διαγωνιζόμενους σε κάθε επεισόδιο, πολλές και διαφορετικές χορογραφίες από salsa, breakdance, σύγχρονο, Bollywood, bachata, hip hop, jazz έως παραδοσιακούς χορούς, πειραματικούς και κλασικά είδη χορού «πειραγμένα». Ο στόχος όμως είναι ένας! Το εισιτήριο για την επόμενη φάση των Bootcamp.

 

Ποιοι θα τα καταφέρουν;

Το So You Think You Can Dance”, ένα «χορευτικό ταξίδι» γεμάτο  πάθος, θέληση, ενέργεια, φαντασία και δυναμική, έρχεται για να μας «παρασύρει» στο ρυθμό του, αυτή την Πέμπτη  4 και Παρασκευή 5 Μαΐου, στις 21.00 στον ΑΝΤ1!

H Βίκος Cola Στέβια είναι Χορηγός του “So You Think You Can Dance”.

Και μην ξεχνάτε.. Τώρα μπορείτε να μαθαίνετε πρώτοι απ’ όλους, όσα συμβαίνουν στο “So You Think You Can Dance”, να παρακολουθείτε όλα τα επεισόδια και να έχετε πρόσβαση στο πλούσιο backstage υλικό του show, μέσα από το site του ANT1: www.antenna.gr/dance

Φέτος, όλη η Ελλάδα χορεύει!

Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε τα βήματά της στο “So You Think You Can dance”.

#DanceGr