Αγώνας επάθλου στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor”!

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον τυφώνα “Survivor”, ούτε ο τελικός της Euroleague που παιζόταν χθες την ίδια ώρα.  Μεγάλος νικητής στη μάχη της τηλεθέασης αναδείχτηκε το “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, που κατάφερε να κεντρίσει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.230.309 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 53,3%, ενώ έφτασε μέχρι και 67,7%  όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 42,9%.

Μπορεί για δυο αγώνες οι ομάδες των «Διάσημων» και των «Μαχητών» να ενώθηκαν προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν την ομάδα του Τούρκικου “Survivor”, όμως από χθες έγιναν και πάλι αντίπαλοι. Το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και ευστοχία. Οι «Μαχητές» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-7 και να γευτούν το έπαθλο που ήταν από δύο λαχταριστά μπέργκερ για τον καθέναν και μια εκδρομή με καταμαράν.

Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες καλούνται σ’ ένα ακόμη αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό κι όχι την ασυλία. Όπως είχε ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης κατά τη διάρκεια του αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας, η ελληνική ομάδα αυτή την εβδομάδα δεν θα αγωνιστεί για την ασυλία. Έτσι «Διάσημοι» και «Μαχητές» που αριθμούν από πέντε παίκτες θα παραμείνουν ισάριθμοι για μια ακόμη εβδομάδα και θα αγωνίζονται χωρίς το άγχος της αποχώρησης παίκτη.

Συντονιστείτε απόψε στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για ένα ακόμη επεισόδιο Survivor με έντονη δράση, αγωνία και ανατροπές.