Η ώρα που όλοι οι παίκτες περίμεναν! Οι κριτές του MasterChef βάζουν τις ποδιές τους & παραδίδουν μαθήματα μαγειρικής, σήμερα, Κυριακή στις 18:30

Όλες οι εβδομάδες δοκιμασιών στο MasterChef κλείνουν με ένα MasterClass!

Στo MasterClass οι κριτές Δημήτρης Σκαρμούτσος, Πάνος Ιωαννίδης,  Σωτήρης Κοντιζάς γίνονται δάσκαλοι, παρουσιάζουν συνταγές στους παίκτες, που έχουν σχέση με προηγούμενες δοκιμασίες αλλά και με μελλοντικές!

Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να μάθουν νέες τεχνικές, να λύσουν απορίες τους και σίγουρα να χαλαρώσουν αφού είναι μια μέρα χωρίς δοκιμασίες!

Σε κάθε MasterClass φιλοξενείται και ένας γνωστός και επιτυχημένος chef, ο οποίος φτιάχνει  μια ιδιαίτερη συνταγή με τη βοήθεια των παικτών!

Δημιουργία, φαντασία, πρωτοτυπία, γευστικές δοκιμασίες, απόλαυση, αφοσίωση, ανταγωνιστικότητα, πολλές συνταγές, μυρωδιές, γεύση, γρήγοροι ρυθμοί αλλά και σωστή στρατηγική,  τα απαραίτητα συστατικά για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα Master Chef, που θα κερδίσει εκτός από τον τίτλο και 50.000 ευρώ!

Κυριακή 21/5 στις 18:30 το 13ο Επεισόδιο του MasterChef

Ήρθε η ώρα, που όλοι οι παίκτες περίμεναν καιρό! Το πρώτο Master Class του παιχνιδιού! Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης βάζουν τις ποδιές του και παραδίδουν μαθήματα μαγειρικής στους διαγωνιζόμενους του MasterChef!

Executive Producer: Νίκος Χριστοφόρου

Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου

Project Manager: Νίκη Καρνασιώτη

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Food and beverage manager: Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Σκηνογράφος: Βιβή Χαριάτη

Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Κεντζέας

Αρχισυνταξία: Δέσποινα Γρηγοροπούλου, Κατερίνα Πόθα

Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

 

MasterChef on STAR

https://www.facebook.com/MasterChefGR

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

#MasterChefGR