Μία ομάδα θα κερδίσει απόψε στο MasterChef! Ποια θα είναι αυτή?

Η ώρα της κρίσεως έφτασε για τους παίκτες απόψε στο MasterChef 5 στις 21:00! Ποια ομάδα θα καταφέρει τελικά να κερδίσει; Η χαμένη ομάδα θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να «χάσει» έναν παίκτη της μέσω της διαδικασίας του «καρφώματος», όπου οι εμπλεκόμενοι καλούνται να ψηφίζουν αυτούς, που θεωρούν υπαίτιους για την ήττα τους. Όμως επειδή το MasterChef είναι ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές, άλλη μία θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο αφού κάποιος θα «σωθεί» μέσω της διαδικασίας της ασυλίας! Η γευσιγνωσία ενός φαγητού θα είναι ο δρόμος για την πολυπόθητη ασυλία.

Τρεις κορυφαίοι σεφ, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις και τις τεχνικές των διαγωνιζόμενων. Οι τρεις κριτές σε ρόλο μέντορα, δεν αξιολογούν μόνο αλλά κατευθύνουν και συμβουλεύουν τους διαγωνιζόμενους, που ξεπερνούν τα όριά τους σε ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες.

Η ταχύτητα, η συνέπεια και η δημιουργικότητα των παικτών θα κρίνουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Το MasterChef είναι γεμάτο ένταση, ανταγωνισμό, δημιουργία, έμπνευση και συγκίνηση. Το πιο MasterChef από τα MasterChef βρίσκεται στο Star!

Η μάχη για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα MasterChef, με έπαθλο 50.000 ευρώ, συνεχίζεται, καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) στις 21:00 και MasterClass κάθε Κυριακή στις 18:50.

Executive Producer: Νίκος Χριστοφόρου

Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου

Project Manager: Νίκη Καρνασιώτη

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Food and beverage manager: o chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Σκηνογράφος: Βιβή Χαριάτη

Οργάνωση Παραγωγής : Νίκος Κεντζέας

Αρχισυνταξία: Δέσποινα Γρηγοροπούλου, Κατερίνα Πόθα

Παραγωγή : Green Pixel Productions

MasterChef on STAR

https://www.facebook.com/MasterChefGR

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

#MasterChefGR