Έκτακτο επεισόδιο “Survivor” απόψε με τον 1ο Αγώνα ανάμεσα στους Έλληνες & στους Τούρκους παίκτες!

Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” τα είχε όλα!

Την  αποχώρηση της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου (όπως είχε προβλέψει το Vicky’s Style βάσει του Poll που διεξήχθη στο Vicky’s Style), το δύσκολο αγώνισμα που απαιτούσε συνεργασία των παικτών, το έπαθλο της επικοινωνίας που δημιούργησε συγκινήσεις και την ανακοίνωση του αποψινού αγώνα “Survivor” μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων.

Μπορεί οι υπόλοιποι συμπαίκτες της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου να ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι, όμως η «Μαχήτρια» έφυγε από το Survivorμε το κεφάλι ψηλά και το χαμόγελο στα χείλη λέγοντας: «είμαι χαρούμενη γιατί πραγματικά τα έχω δώσει όλα γι’ αυτήν την ομάδα».

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων από τον Σάκη Τανιμανίδη η τηλεθέαση στο νεανικό κοινό έφτασε μέχρι και 69,6%, (ενώ έστω και για ένα λεπτό το παρακολούθησαν 2.369.939 τηλεθεατές. Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” κατέγραψε κατά μέσο όρο στο σύνολο 48,4% ενώ στο νεανικό κοινό 15-4460,3%.

Οι δυο ομάδες έδωσαν χθες τον καλύτερό τους εαυτό στο αγώνισμα με τους «Μαχητές» να υπερτερούν έναντι των «Διασήμων» και να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-5.

Απόψε το βράδυ στις 9, ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του Survivorέρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Οι καλύτεροι παίκτες κι από τις δύο ομάδες, τόσο του Ελληνικού “Survivor” όσο και του Τούρκικου θα αγωνιστούν μεταξύ τους σ’ ένα παιχνίδι ελληνοτουρκικής φιλίας. Αύριο Παρασκευή, θα γίνει ο επαναληπτικός αγώνας και νικήτρια ομάδα θα είναι αυτή που θα έχει κερδίσει με σκορ 2-0. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί και τρίτος αγώνας. Το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα θα είναι μία εβδομάδα διακοπές.   

Απόψε και αύριο βράδυ στις 9, συντονιστείτε στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, για να απολαύσετε δύο επεισόδια “Survivor” γεμάτα δράση, αγωνία και ανατροπές.