Αγώνας ασυλίας απόψε στο εκρηκτικό επεισόδιο του “Survivor”! Ποια ομάδα θα κερδίσει την πολυπόθητη «Ασυλία»?

Εντάσεις κυριάρχησαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor”, αφού ένας τραυματισμός του Γιάννη Σπαλιάρα και μια κουβέντα του Μάριου Ιωαννίδη στάθηκαν η αιτία για να… ανάψουν τα αίματα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο με τους «Διάσημους» και τους «Μαχητές» να λογομαχούν για αρκετή ώρα μετά τη λήξη του αγωνίσματος, ενώ αργότερα στην παραλία οι δυο ομάδες δεν αντάλλαξαν ούτε… ματιά.

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor”. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.452.130 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 58,5%, ενώ έφτασε μέχρι και 69,7%  όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 46,9%.

Το χθεσινό αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία. Από την αρχή του παιχνιδιού οι «Μαχητές» έδειξαν πως ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους κι έτσι το σκορ έληξε με 10-7 υπέρ τους.

Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της ασυλίας. Ένας αγώνας που αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ποια ομάδα θα κληθεί να ψηφίσει συμπαίκτη της προς αποχώρηση. Οι «Διάσημοι» δεν έχουν περιθώρια ήττας αφού αν χάσουν θα μείνουν με τέσσερις παίκτες  έναντι έξι των «Μαχητών». Με έντονο πείσμα οι δυο ομάδες θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο και θα κονταροχτυπηθούν μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα προκειμένου να κερδίσουν.

Φήμες θέλουν να κερδίζουν οι «Διάσημοι», να παίρνουν ασυλία ο Μάριος & ο Μισθοφόρος και να είναι υποψήφιοι η Σάρα, ο Σπαλ και η Ελισάβετ.  Μήπως μετά από τόσες φορές που στάθηκε τυχερή η Ελισάβετ έφτασε η στιγμή που δυστυχώς θα αποχωρήσει?  Εάν αυτό το σενάριο επικρατήσει τότε κάθε ομάδα θα έχει μόνο μία γυναίκα.  Υπάρχουν πιθανότητες ακόμη η νικήτρια του “Survivor”  να είναι γυναίκα?   

Οι εντάσεις όμως φαίνεται πως θα συνεχιστούν και στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” και συγκεκριμένα στο «Συμβούλιο του Νησιού» στο οποίο θα κληθούν οι παίκτες για την ψηφοφορία.

Πώς θα καταφέρουν οι δυο ομάδες να συμβιώσουν στην κοινή παραλία όταν η απόσταση που χωρίζει τις καλύβες τους είναι μόλις λίγα μέτρα; Θα μπορέσουν να φέρουν και πάλι το αρμονικό κλίμα ανάμεσά τους;

Ένα εκρηκτικό επεισόδιο του “Survivor προβάλλεται απόψε στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με ένα δυνατό αγώνισμα για το έπαθλο της ασυλίας.