Το BLIND TASTE από τη Δευτέρα 15 Μαΐου στις 16:35 με τον Σάββα Πούμπουρα

Στο «Blind Taste» η μάχη της γεύσης συνεχίζεται δυναμικά και εναλλακτικά με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα!

Στο τέλος του επεισοδίου του «Blind Taste» της Παρασκευής 12/5, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε: «Αυτή ήταν η τελευταία φορά, που παρουσίασα το Blind Taste. Θα συνεχίσουμε να τα λέμε πλέον από το MasterChef και από Δευτέρα την εκπομπή θα παρουσιάζει ο καλός φίλος Σάββας Πούμπουρας. Θέλω να σας ευχαριστήσω, που ήσασταν εδώ για 315 επεισόδια. Να είστε όλοι καλά».

Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων για τον Σάββα Πούμπουρα, ο παρουσιαστής ήταν στο στούντιο από νωρίς, ενθουσιασμένος και… με δημιουργικό, μετρημένο άγχος!  Μια έκπληξη τον περίμενε καθώς ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε  στο πλατό, τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ο Σάββας Πούμπουρας απευθυνόμενος στους τεχνικούς είπε «ΟΚ, το άγχος έφυγε, ώρα για παιχνίδι και μαγειρική!»

Από τη Δευτέρα 15 Μάϊου ο Σάββας Πούμπουρας παίρνει θέση στην κουζίνα του «Blind Taste» και υποδέχεται με ένα ζεστό χαμόγελο το νικητή της

προηγούμενης εβδομάδας και τους τρεις νέους παίκτες, που είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα με στόχο τη νίκη και τα 1000 ευρώ!

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το BLIND TASTE!

BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: http://www.star.gr/tv/blindtaste/ ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική  χρέωση).

Αρχισυνταξία: Ηλίας Φουντούλης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μικρός

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Σκηνογραφία: Βιβή Χαριάτη

Διεύθυνση Ε. παραγωγής: Χάρης Στούμπος

Executive Producer: Νίκος Χριστοφόρου

Εκτέλεση παραγωγής: Art of Comedy