Ποιος «Διάσημος» παίκτης του “Survivor” θα αποχωρήσει απόψε από το νησί?

Σε ένα κρίσιμο «Συμβούλιο του Νησιού» θα κληθούν απόψε το βράδυ οι «Διάσημοι» όπου ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor”.  Ο Bo, η Λάουρα Νάργες, ο Κώστας Κοκκινάκης και η Ευριδίκη Βαλαβάνη είναι οι τέσσερις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση και το τηλεοπτικό κοινό έχει αποφασίσει με την θετική του ψήφο τους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν στο παιχνίδι.  Το αποτέλεσμα του υποψηφίου φαίνεται ότι θα κριθεί στον πόντο!  Σύμφωνα με την ψηφοφορία του Vicky’s Style ο υποψήφιος που κερδίζει το μεγαλύτερο ποσοστό της θετικής ψήφου του κοινού είναι ο Κώστας Κοκκινάκης.  Η Λάουρα Νάργες και η Ευριδίκη Βαλαβάνη έχουν κονταροχτυπηθεί ενώ φαίνεται ότι η δεύτερη υποψήφια, η Ευριδίκη Βαλαβάνη θα αποχωρήσει στο σημερινό επεισόδιο του “Survivor”. 

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor”. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.657.310 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 59,4% ενώ έφτασε μέχρι και 71%  όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 47,7%.

Το χθεσινό αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν χθες οι δυο ομάδες ήταν αρκετά δύσκολο κι ενώ οι «Μαχητές» προηγούνταν, οι «Διάσημοι» κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι υπέρ τους. Σ’ έναν αγώνα ντέρμπι, ο  Γιώργος Αγγελόπουλος με την Ευριδίκη Βαλαβάνη και με σκορ 10-9 έδωσαν τελικά τη νίκη στην ομάδα τους.

Στο αποψινό επεισόδιο τουSurvivor οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας.  Ένα έπαθλο που όλοι οι παίκτες επιθυμούν περισσότερο από το έπαθλο του φαγητού, αφού η επικοινωνία με δικούς τους ανθρώπους τους τονώνει την ψυχολογία και τους δίνει τη δύναμη να συνεχίσουν την επιβίωσή τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.

Ένα χορταστικό επεισόδιο του Survivorπροβάλλεται απόψε στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με ένα δυνατό αγώνισμα, έπαθλο επικοινωνίας και αποχώρηση παίκτη.