Αυτή την Τετάρτη & Πέμπτη το The2night Show έρχεται με δύο άκρως απολαυστικά επεισόδια.!

THE 2NIGHT SHOW με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου την Τετάρτη 5 & Πέμπτη 6 Απριλίου στις 23:15 στον ANT1

Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου

Guest Star: Δημήτρης Σταρόβας

Σήμερα, Τετάρτη 5 Απριλίου στις 23.15, στο πλατό του The2night Show έρχονται οι Κίμ Κίλιαν, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τη δημοσιογράφο Κίμ Κίλιαν σε μία φιλική και χαλαρή κουβέντα εφ’ όλης της ύλης.

Μαζί μας και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Μας μιλάει για τα επαγγελματικά του, τις αποφάσεις που έχει πάρει και τον βλέπουμε να «διεκδικεί» με τον Δημήτρη Σταρόβα ένα σάντουιτς..  

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μας εκμυστηρεύεται προσωπικές πληροφορίες και συναισθήματα από την εμπειρία που έζησε ως παιδί μεταναστών στη Σουηδία.

Την Πέμπτη 6 Απριλίου, υποδεχόμαστε τον Χρήστο Μάστορα, frontman του συγκροτήματος ΜΕΛISSES, στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη. Μας μιλάει για το “Rising Star”, την εμπειρία του να είσαι στην καρέκλα του κριτή , την 8χρονη πορεία του συγκροτήματος και μας τραγουδάει ζωντανά.

Είναι ο γιος στη συγκινητική διαφήμιση γνωστής μπύρας. Μαζί μας ο ηθοποιός Γιάννης Φραγκίσκος. Ποια ήταν η δική του σχέση με τον πατέρα του; Πως αντέδρασε όταν του είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική;

Το The2night Show καλωσορίζει τον  Πέτρο Γαϊτάνο. Σχολιάζει τις 10 εντολές, κατά πόσο τηρούνται σήμερα και τραγουδάει ζωντανά με το ξεχωριστό του στυλ.

Μαζί μας και ο ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής Πάρις. Μας μιλάει για την αγάπη του για το λαϊκό τραγούδι και  τις επαγγελματικές του επιλογές.

Αυτή την εβδομάδα, Τετάρτη 5 και Πέμπτη 6 Απριλίου στις 23:15, παρακολουθούμε το The2night Show, με δύο άκρως απολαυστικά επεισόδια.

Μείνετε συντονισμένοι!

Και μην ξεχνάτε.. Όλη την εβδομάδα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό της εκπομπής μέσω του antenna.gr:

‘Oλα τα επεισόδια στο minisite: www.antenna.gr/the2nightshow

Ξεχωριστά οι συνεντεύξεις  της εκπομπής εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/guests 

Και  για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις μουσικές στιγμές του Jimmy Starova & The AlcaΤrash Band μπαίνετε απευθείας εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/jimmyStarovaandthealcatrashband

#The2NightShow