Ανατροπές, αγωνία, έντονοι διαξιφισμοί & ένας αγώνας ντέρμπι επικράτησαν στο “Survivor!

Το εντυπωσιακό ποσοστό 84,4% (μέσος όρος) σημείωσε στους άνδρες 25-34 το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ενώ στις γυναίκες 25-34 έφτασε το 73% και στα παιδιά 68,3%. Νέο ρεκόρ τηλεθέασης κατέγραψαν οι μετρήσεις τηλεθέασης αφού κατά μέσο όρο στο σύνολο είχε 48% και στο νεανικό κοινό 15-44 65%. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.475.730 τηλεθεατές ενώ έφτασε μέχρι και  74,6%. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ στο σύνολο της ημέρας ήταν πρώτος στο νεανικό κοινό με 31%.

Ανατροπές, αγωνία, έντονοι διαξιφισμοί και ένας αγώνας ντέρμπι επικράτησαν στο “Survivor. Οι δυο ομάδες «κονταροχτυπήθηκαν» μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας με το μπλε χρώμα των «Μαχητών» πλέον, αγωνίστηκε κι απέδειξε πόσο γρήγορα ενσωματώθηκε στη νέα του ομάδα κερδίζοντας δύο από τους τρεις αγώνες. Με το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο-πόντο και με τους παίκτες να αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις, το σκορ έφτασε στο 9-9. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν τέσσερις παίκτες. Από τους «Διάσημους» ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και από τους «Μαχητές» ο Ορέστης Τσανγκ με την Σάρα Εσκενάζη κλήθηκαν να δώσουν το φινάλε του παιχνιδιού, με τους πρώτους να κερδίζουν το έπαθλο της ασυλίας.

 

Το βράδυ, στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Πάνος Αργιανίδης τέθηκε προτεινόμενος προς αποχώρηση μετά από την ψηφοφορία των συμπαικτών του, ενώ η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και ο Ορέστης Τσανγκ, που κέρδισαν την ατομική ασυλία, ψήφισαν τον Κωνσταντίνος Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο αντίστοιχα.

Νωρίτερα, στην παραλία των «Μαχητών» επικράτησαν έντονοι διαξιφισμοί μεταξύ των παικτών για τα κριτήρια με τα οποία ψηφίζουν ο καθένας τους  τους προτεινόμενους προς αποχώρηση από το παιχνίδι. Οι τόνοι ανέβηκαν και για ακόμη μία φορά ο Πάνος Αργιανίδης με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο βρέθηκαν στο επίκεντρο των συγκρούσεων. Όμως, αργότερα στο «Συμβούλιο του Νησιού» οι δυο τους απέδειξαν πως η ενότητα της ομάδας τους υπερισχύει των διαφορών τους.

Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της «Επικοινωνίας». Ένα έπαθλο που όπως έχουν δηλώσει όλοι οι παίκτες το έχουν ανάγκη περισσότερο από το έπαθλο του φαγητού, αφού η επικοινωνία με τους αγαπημένους τους ανθρώπους τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Το βράδυ «Μαχητές» και «Διάσημοι» θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» όπου θα διεξαχθεί ένα ακόμη κουίζ. Με χαλαρή διάθεση, κέφι και όρεξη για παιχνίδι οι παίκτες θα διασκεδάσουν με τις… απαντήσεις των συμπαικτών τους στις ερωτήσεις του Σάκη Τανιμανίδη, ενώ δεν θα λείψουν και οι απρόοπτες κωμικές καταστάσεις.

Δράση, αγωνία και ανατροπές αγωνία κυριαρχούν στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor”, που προβάλλεται στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.