Η Πρεμιέρα του “So You Think You Can Dance” Ξεχώρισε, Κερδίζοντας το Τηλεοπτικό Κοινό!

Περισσότεροι από 3.130.000 τηλεθεατές κατά μέσο όρο και για 1 λεπτό τουλάχιστον, παρακολούθησαν το 1ο επεισόδιο των Audition του So You Think You Can Dance”.  

10 Νέα Ταλέντα παίρνουν το εισιτήριο για τη φάση των Bootcamp.

Την Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Απριλίου, στις 21.00 στον ΑΝΤ1, παρακολουθούμε το 2ο και 3ο επεισόδιο των Audition. Πόσοι από τους 30 συνολικά διαγωνιζόμενους θα περάσουν στα Bootcamps;

Την Παρασκευή 21 Απριλίου, παρακολουθήσαμε την 1η Audition του So You Think You Can Dance”, ένα επεισόδιο γεμάτο χορό, θέληση, ενέργεια, πάθος και δύναμη, κερδίζοντας τις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 3.130.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν, κατά μέσο όρο, έστω και για 1 λεπτό, την 1η Audition. Υψηλά τα ποσοστά τηλεθέασης για το γυναικείο κοινό, 15-24 που άγγιξαν το 41,6%.

Η Δούκισσα Νομικού, καθ’ όλη τη διάρκεια του show ήταν δίπλα στους διαγωνιζόμενους και τους εμψύχωνε, μεταδίδοντας τη θετική της ενέργεια.

Η κριτική επιτροπή, Κωνσταντίνος Ρήγος, Πάνος Μεταξόπουλος, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελένη Φουρέιρα και Ιωάννης Μελισσανίδης, υποδέχθηκε τους 14 διαγωνιζόμενους, δίνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση των Bootcamp σε 10

Την Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Απριλίου στις 21.00, έρχονται δύο στη σειρά, επεισόδια των Audition. Συνολικά 30 χορευτές (15 σε κάθε επεισόδιο), θα  διαγωνιστούν σε μοναδικές χορογραφίες, με πολύ ρυθμό, ένταση και δυναμική, διεκδικώντας το εισιτήριο για τα Bootcamps.

Ποιοι θα τα καταφέρουν;

Μείνετε συντονισμένοι!

H Βίκος Cola Στέβια είναι Χορηγός του “So You Think You Can Dance”.

Φέτος, όλη η Ελλάδα χορεύει!

Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε τα βήματά της στο “So You Think You Can dance”.

#DanceGr