Στο σημερινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της «Επικοινωνίας».!

Μια βροχή και μια ήλιο! Όπως είναι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου έτσι είναι και οι σχέσεις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων του “Survivor”. Το μόνο σταθερό φαίνεται πως είναι το κοινό της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, αφού το χθεσινό επεισόδιο κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον 2.520.385 τηλεθεατών, που παρακολούθησαν το παιχνίδι έστω και για ένα λεπτό. Στο νεανικό κοινό 15-44 το “Survivor” σημείωσε κατά μέσο 59,7%, ενώ σε λεπτό έφτασε στο 67,3%.

Τον παλιό καλό τους εαυτό φαίνεται πως βρήκαν πάλι οι «Διάσημοι» αφού και χθες κατάφεραν να κερδίσουν το αγώνισμα και να γευτούν,  μετά από πολλές ημέρες, το έπαθλο φαγητού που ήταν από ένα πιάτο λαχταριστά μακαρόνια με κιμά για τον κάθε παίκτη. Το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να αγωνιστούν οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν αρκετά δύσκολο αφού διεξήχθη μέσα στη θάλασσα και απαιτούσε ταχύτητα και φυσικά ευστοχία. «Διάσημοι» και «Μαχητές» πάλευαν για τη νίκη, αλλά οι πρώτοι κατάφεραν να προηγηθούν με σκορ 10-3 και φυσικά να κερδίσουν το έπαθλο. Οι παίκτες των «Διασήμων» από την αρχή του αγωνίσματος έδειξαν πως ήταν πιο εύστοχοι στις ρίψεις των κρίκων στους πασσάλους, που σηματοδοτούσαν και τη νίκη σε κάθε κούρσα. 

Από την άλλη, στην ομάδα των «Μαχητών», μετά τη λήξη του αγωνίσματος, είδαμε να κυριαρχούν συγκρούσεις μεταξύ των παικτών, γεγονός που επηρεάζει την ψυχολογία τους και κατά συνέπεια την πορεία τους στα αγωνίσματα.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων εκτός από την έλλειψη φαγητού και τα σκληρά αγωνίσματα στα οποία λαμβάνουν μέρος, έχουν ν’ αντιμετωπίσουν και τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες μέρες στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου. Οι καταρρακτώδεις βροχές που πλήττουν την περιοχή, ειδικά τις νύχτες, κάνουν την επιβίωσή τους ακόμη πιο δύσκολη, αφού μένουν άυπνοι και βρεγμένοι για πολλές ώρες.  

 

Στο σημερινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της «Επικοινωνίας». Όπως έχουν δηλώσει όλοι οι παίκτες, προτιμούν το έπαθλο της επικοινωνίας αντί του φαγητού, αφού παίρνουν δύναμη από τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων για να συνεχίσουν την επιβίωσή τους στο “Survivor”. «Διάσημοι» και «Μαχητές» έχουν κερδίσει από μία φορά το συγκεκριμένο έπαθλο και δάκρυσαν όταν είδαν φωτογραφίες και μηνύματα αγαπημένων τους προσώπων. Ποια ομάδα θα καταφέρει σήμερα να κερδίσει το έπαθλο; Πόσο έχει επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία των «Μαχητών» οι συγκρούσεις ανάμεσά τους και η διάσπαση της ομάδας τους; Θα καταφέρουν οι «Διάσημοι» να διατηρήσουν την ομαδικότητα τους και να πάρουν την πρωτιά;  

Απόψε στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor”, γεμάτο αγωνία, δράση και πολλή συγκίνηση, αφού το έπαθλο της «Επικοινωνίας» θα κάνει για μια ακόμη φορά τους νικητές να δακρύσουν.