Ξεχωριστές ερμηνείες, πολλές ανατροπές και μεγάλη αγωνία στο 4ο live επεισόδιο της διαγωνιστικής φάσης του “Rising Star - Hot Seat”,

“RISING STAR - HOT SEAT” – 4ο LIVE ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Ξεχωριστές ερμηνείες, πολλές ανατροπές και μεγάλη αγωνία στο 4ο LIVE επεισόδιο της διαγωνιστικής φάσης του “RISING STAR - HOT SEAT”.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος και ο Στέλιος Τσάκωνας «Σπάνε» το Ρεκόρ συγκεντρώνοντας ποσοστό 93%.

Η Δέσποινα Βανδή απογείωσε τη σκηνή του RISING STAR με παλιότερες και νεότερες επιτυχίες της. 

Την Κυριακή 2 Απριλίου στις 21.00 στον ΑΝΤ1 παρακολουθούμε το 5Ο και τελευταίο LIVE του “RISING STAR - HOT SEAT

Ξεχωριστές ερμηνείες, πολλές ανατροπές και μεγάλη αγωνία στο 4ο live επεισόδιο της διαγωνιστικής φάσης του “Rising Star - Hot Seat”, που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, την Κυριακή 26 Μαρτίου.

Στο 4o επεισόδιο της φάσης του “Hot Seat” παρακολουθήσαμε έναν προς έναν τους παίχτες να διαγωνίζονται σε solo εμφανίσεις. Άλλος ένας διαγωνιζόμενος αποχώρησε στο χθεσινό live, σε συνέχεια της ψηφοφορίας του κοινού μέσω της δωρεάν εφαρμογής,  “Rising Star Greece”. Ο Νίκος Μακαντάσης από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και  αποχαιρέτησε το Rising Star” με ποσοστό 68%.

Ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε κριτές, τηλεθεατές και κοινό, ενώ το πλατό του Rising Star υποδέχθηκε τη λαμπερή Δέσποινα Βανδή , η οποία παρουσίασε δύο καινούρια της τραγούδια, «Αυτή είναι η διαφορά μας» καθώς και το «Πέρασα να δω» και στη συνέχεια μας ταξίδεψε με παλαιότερες και νεότερες  επιτυχίες της.

Η Καλομοίρα, καθ’ όλη τη διάρκεια του Rising Star μας μετέφερε όλες τις εξελίξεις από το “Blue Room” και τα σχόλια από τα social media.

Οι 13 παίκτες που συνεχίζουν στο “Rising Star – Hot Seat” είναι οι:

Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου: Έλενα Παναγιωτίδου (89%), Κλώντια Άννα Γιαουπλάρη (87%), Δημήτρης Γερογιάννης (78%), Σωτήρης Καρυστινός (87%)

Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή: Cynthia Veronica Zietara (84%), Στέλιος Τσάκωνας (93%), Δημήτρης Αβραμόπουλος (85%)

Από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα: Κέλλυ Βουδούρη (82%), Μιχάλης Καραγκούνης (86%), Αναστασία Ιωακειμίδου (73%), Μηνάς Τσίγκος (72%)

Από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα: Γιάννης Ξανθόπουλος (93%) , Πάνος Σμυρναίος (83%)

Μείνετε συντονισμένοι και μην ξεχνάτε να ψηφίζετε τα αγαπημένα μουσικά σας αστέρια μέσω της δωρεάν εφαρμογής “Rising Star Greece”.

 

Η εταιρεία WIND είναι o Μεγάλος Χορηγός του “Rising Star”.

Rising Star. Είσαι τηλεθεατής; Είσαι και κριτής! Τώρα το επόμενο μουσικό αστέρι το επιλέγεις εσύ!

Μέσα από το site του ΑΝΤ1 www.antenna.gr/risingstar, μπορείτε καθημερινά να μαθαίνετε, πρώτοι απ’ όλους, όλα όσα συμβαίνουν στο Rising Star”.

#RisingStarGr

#WINDrising

Stay Tuned