Αλλαγές για τους ήρωες του «ΤΑΜΑΜ» στο σημερινό επεισόδιο

Αλλαγές για τους ήρωες του «ΤΑΜΑΜ» φέρνει το 14ο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 23:15 στον ΑΝΤ1. Μετακομίσεις και αποφάσεις που θα γίνουν αφορμή για παρεξηγήσεις..

Η Έλλη, ο Τζέμ και η Ερμίνα μετακομίζουν σε δικό τους σπίτι. Ο Τζέμ αναγκάζεται να δεχτεί τη βιαστική μετακόμιση γιατί η Έλλη δε δέχεται αντίρρηση. Η Μυρτώ ξαφνιάζει τους πάντες δηλώνοντας ότι θέλει να γίνει ανάδοχη μητέρα της Ευθυμίας. Ο Μετίν μετά το αρχικό σοκ υποκλίνεται στο ψυχικό της μεγαλείο και στέκεται στο πλάι της. Πιο αρνητική απ’ όλους είναι η Έλλη που θεωρεί ότι η Μυρτώ θέλει να την αντικαταστήσει με την Ευθυμία. Και η κόντρα μεταξύ των δύο κοριτσιών μεγαλώνει. Ο Τεό αισθάνεται προδομένος όταν μαθαίνει ότι ο Τζέμ μίλησε κρυφά με μουσικό παραγωγό, ο οποίος θα είναι και ο νέος μάνατζερ της μπάντας. Η Ντίνα το σκάει απ’ το χωριό και τον Στέφανο κι έρχεται να μείνει προσωρινά στο σπίτι των Οζτούρκ – Χρηστίδου. Κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τη Μυρτώ.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς που έκανε τα social media να χτυπήσουν κόκκινο, στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/tamam