Το The2night Show έρχεται αυτή ττην Τετάρτη & Πέμπτη με δύο άκρως απολαυστικά επεισόδια!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται την Τετάρτη 22 Μαρτίου στο πλατό του The2night Show τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη,  Αγγελική Ηλιάδη και Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, αποδέχεται την πρόσκληση του Γρηγόρη σε μία εκ βαθέων συνέντευξη.  Μας μιλάει για τη ζωή του και εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε ότι δεν θέλει να κάνει δικό του παιδί.

Πολλή μουσική στο The2night Show αυτή την Τετάρτη 22 Μαρτίου. Η Αγγελική Ηλιάδη τραγουδάει ζωντανά και μας ταξιδεύει μουσικά με γνωστές επιτυχίες. Επίσης, μας μιλάει για τη ζωή της και για τη μεγάλη της αγάπη, τα παιδιά της.

Μιμείται την Αγγελική Νικολούλη και είναι απολαυστική! H ηθοποιός Κωνσταντία Χριστοφορίδου μιλάει για τη ζωή της, για τον ρόλο που την καθιέρωσε τηλεοπτικά και για το θέατρο.

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 23.15, στο πλατό του The2night Show καλωσορίζουμε τους Γιάννη Στάνκογλου, Φωτεινή Πιπιλή, Μαρία Φιλίππου και Ελισάβετ Σπανού.

Ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, συναντά τον Γρηγόρη σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη και μας μιλάει για τη ζωή του, τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Κοντά μας και η Φωτεινή Πιπιλή. Η γνωστή δημοσιογράφος συζητά με τον Γρηγόρη, αναλύει και σχολιάζει την επικαιρότητα, με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Η ηθοποιός Μαρία Φιλίππου, ειλικρινής και συγκινητική, έρχεται στο The2night Show σε μία πολύ ξεχωριστή συνέντευξη και μας μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

Η Ελισάβετ Σπανού τραγουδάει ζωντανά στο The2night Show. Μας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους σταμάτησε το τραγούδι για μια περίοδο στη ζωή της και μας μιλάει για την επάνοδό της.

Το The2night Show έρχεται αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 23:15 στον ANT1, με δύο άκρως απολαυστικά επεισόδια!

Μείνετε συντονισμένοι!

THE 2NIGHT SHOW με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου

Guest Star: Δημήτρης Σταρόβας

 

Και μην ξεχνάτε.. Όλη την εβδομάδα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό της εκπομπής μέσω του antenna.gr:

‘Oλα τα επεισόδια στο minisite: www.antenna.gr/the2nightshow

Ξεχωριστά οι συνεντεύξεις  της εκπομπής εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/guests 

Και  για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις μουσικές στιγμές του Jimmy Starova & The AlcaΤrash Band μπαίνετε απευθείας εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/jimmyStarovaandthealcatrashband

#The2NightShow