Εξαιρετικοί καλεσμένοι με ενδιαφέροντες συνεντεύξεις & φρέσκα νέα αυτό στο «ΣΟΥ – ΚΟΥ»

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο «ΣΟΥ – ΚΟΥ» οι Νέλλη Παππά, Ισαβάλλα Μαυράκη, Μαίρη Συνατσάκη, Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης & οι διαγωνιζόμενοι από το “RISING STAR

Κέλλυ Βουδούρη & Αναστασία Ιωακειμίδου

«ΣΟΥ – ΚΟΥ» Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Μαρτίου στις 09:45 στον Alpha

Παρουσιάζει η  Μαρία Μπεκατώρου

Μαζί της οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Χρήστος Νέζος

Η Μαρία Μπεκατώρου και η παρέα της υποδέχονται αυτό το Σάββατο 18 Μαρτίου, τις κυρίες Νέλλη Παππά και Ισαβέλλα Μαυράκη, σ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα για την ταινία «Της Κακομοίρας - Ο Μπακαλόγατος». Ο μοναδικός και ξεκαρδιστικός Ζήκος, ο «Μπακαλόγατος» του παντοπώλη κυρ Παντελή, με τις αξεπέραστες ατάκες και τη μοναδική καπατσοσύνη του, έρχεται τώρα σε Α’ έγχρωμη τηλεοπτική μετάδοση, αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 20.00 και.. θα γίνει της «ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ» από χρώματα.

Μαζί μας και η Μαίρη Συνατσάκη σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Επιπλέον, θα παρακολουθήσουμε ένα απολαυστικό βίντεο με τον Γιώργο Παπαδάκη, παρουσιαστή της καθημερινής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» και της ομάδας του, Ντίνο Σιωμόπουλο και Μπάγιας Αντωνοπούλου.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου, υποδεχόμαστε τους αγαπημένους ηθοποιούς Γιάννη Μπέζο και Πέτρο Φιλιππίδη. Παρακολουθούμε βίντεο με τη συνέντευξη που έδωσε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο Δήμος Βερύκιος με το ξεχωριστό του στυλ καθώς και τη συνέντευξη του Βασίλη Μπισμπίκη στη Χριστίνα Κόμπου. Τέλος, υποδεχόμαστε τους διαγωνιζόμενους του Rising Star Κέλλυ Βουδούρη και Αναστασία Ιωακειμίδου (ομάδα Κώστα Μακεδόνα) που μας συνεπαίρνουν μουσικά με το ταλέντο τους.

Το καλύτερο «ΣΟΥ-ΚΟΥ», Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαρτίου, στις 09.45.

Επεισόδια, συνταγές, συνεντεύξεις καλεσμένων, θα τα βρείτε όλα στο επίσημο minisite της εκπομπής: www.antenna.gr/soukou

Facebook: https://www.facebook.com/ant1soukou

Twitter: https://twitter.com/soukouant1

Instagram: https://www.instagram.com/soukouant1

#SouKou