Γκολ στην τηλεθέαση έβαλε το “Survivor” με ένα ξεχωριστό επεισόδιο! Τι θα δούμε όμως απόψε?

Ο αγώνας ποδοσφαίρου στην άμμο και το παιχνίδι ερωτήσεων κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του ΣΚΑΪ στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor”. Έστω για ένα λεπτό 2.398.159 τηλεθεατές παρακολούθησαν το παιχνίδι, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 59,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 68,5%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ χτύπησε και πάλι κόκκινο στο μέσο όρο της ημέρας στο νεανικό κοινό αφού ήταν πρώτος με 27,5%.

Οι δυο ομάδες διαγωνίστηκαν χθες σε αγώνες του beach soccer με τους «Διάσημους» να επικρατούν με 10-3 των «Μαχητών». Όσο κι αν το αγώνισμα ήταν κατεξοχήν ανδρικό, οι γυναίκες απέδειξαν πως μπορούν να αντεπεξέλθουν και σε αυτό επάξια. Το έπαθλο που κέρδισαν οι παίκτες των «Διασήμων» ήταν από τρία κομμάτια παστέλι ο καθένας τους, ενώ οι «Μαχητές» για μια ακόμη φορά επέστρεψαν στην παραλία τους νηστικοί και με άσχημη ψυχολογία, αφού τρεις από αυτούς είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.  

Στον αποψινό αγώνα το έπαθλο είναι κάτι τελείως διαφορετικό απ’ όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στο “Survivor”. Πρόκειται για κάτι που θα συγκινήσει ιδιαίτερα τους παίκτες της νικήτριας ομάδας, αφού το έχουν μεγάλη ανάγκη και τους λείπει από την πρώτη ημέρα παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο.

Απόψε το βράδυ στις 9, ένα ακόμη ανατρεπτικό και καθηλωτικό επεισόδιο του “Survivor” έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, γεμάτο αγωνία, ανατροπές και κυρίως μεγάλες συγκινήσεις.