Ανατρεπτικό και με μοναδικές ερμηνείες το δεύτερο Live επεισόδιο της διαγωνιστικής φάσης του “Rising Star – Hot Seat”

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος «Σπάει» για άλλη μία φορά το ρεκόρ συγκεντρώνοντας ποσοστό 94%

Την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 21.00 στον ΑΝΤ1 παρακολουθούμε το 3Ο Live του Rising StarHot Seat

Την Κυριακή 12 Μαρτίου, προβλήθηκε το δεύτερο από τα πέντε live επεισόδια της διαγωνιστικής φάσης του “Rising  Star - Hot Seat”. Σε αυτό το επεισόδιο, οι διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν τραγούδια που επέλεξαν οι κριτές και ανταγωνίστηκαν μεταξύ τους σε solo εμφανίσεις που συγκλόνισαν κοινό και κριτές.

Ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε κριτές, τηλεθεατές και κοινό, ενώ το πλατό του Rising Star υποδέχθηκε τον αγαπημένο Αντώνη Ρέμο και τον Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς σε μία μοναδική εμφάνιση. Στη συνέχεια, ο Αντώνης Ρέμος ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες απογειώνοντας τη σκηνή του μουσικού talent show και το κοινό. Η Καλομοίρα μας μετέφερε όλες τις εξελίξεις από το “Blue Room” και τα σχόλια από τα social media.

Οι 15 παίχτες που συνεχίζουν στο  “Rising Star - Hot Seat” είναι οι:

Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου: Έλενα Παναγιωτίδου (86%), Κλώντια Άννα Γιαουπλάρη (85%), Δημήτρης Γερογιάννης (83%), Σωτήρης Καρυστινός (87%)

Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή: Cynthia Veronica Zietara (89%), Στέλιος Τσάκωνας (83%),  Δημήτρης Αβραμόπουλος (86%), Νίκος Μακαντάσης (74%)

Από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα: Κέλλυ Βουδούρη (92%), Μιχάλης Καραγκούνης (80%), Αναστασία Ιωακειμίδου (88%), Μηνάς Τσίγκος (88%)

Από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα: Γιάννης Ξανθόπουλος (94%), Πάνος Σμυρναίος (84%), Απόστολος Λιάπης (79%)

Μείνετε συντονισμένοι και μην ξεχνάτε να ψηφίζετε τα αγαπημένα μουσικά σας αστέρια μέσω της δωρεάν εφαρμογής “Rising Star Greece”.

Η εταιρεία WIND είναι o Μεγάλος Χορηγός του “Rising Star”.

Rising Star. Είσαι τηλεθεατής; Είσαι και κριτής! Τώρα το επόμενο μουσικό αστέρι το επιλέγεις εσύ!

Μέσα από το site του ΑΝΤ1 www.antenna.gr/risingstar, μπορείτε καθημερινά να μαθαίνετε, πρώτοι απ’ όλους, όλα όσα συμβαίνουν στο Rising Star”.

#RisingStarGr

#WINDrising

Stay Tuned