Τα πιο φρέσκα νέα της ημέρας & ξεχωριστοί καλεσμένοι αυτό το Σαββατοκύριακο στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου»

«Σπίτι μου σπιτάκι μου» Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Μαρτίου στις 09:45 στον Alpha: Γιατί ο χώρος που διάλεξες να ζεις είναι ο καλύτερος τόπος να περνάς τα Σαββατοκύριακά σου.

Το Σάββατο 11 Μαρτίου στον καναπέ μας κάθεται η Κατερίνα Ζαρίφη.

Με την μαμά - δημοσιογράφο Μυρτώ Κάζη και την βοήθεια της παιδιάτρου Κατερίνας Κατσιμπάρδη συζητάμε για τους συχνότερους τύπους παιδικών ατυχημάτων μέσα στο σπίτι και τους τρόπους πρόληψης.

Ακόμα, η Έμυ Λιβανίου μας υποδέχεται στο διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας! Μας συστήνει την 14χρονη κόρη της, Αλεξάνδρα και μιλά για τη σχέση τους. Η δημοσιογράφος  περιγράφει το 24ωρο της κι εξηγεί πως καταφέρνει να συνδυάζει τη μητρότητα με τη δουλειά. Μας μιλά για την προσωπική της ζωή και αποκαλύπτει αν θα παντρευτεί ξανά!

Τέλος το κέφι μας ανεβάζει με τα τραγούδια του ο Νικηφόρος.

Και αυτό το Κυριακάτικο πρωινό μαθαίνουμε μαζί, πρώτοι απ’ όλους, τα νέα της ημέρας!

Την πόρτα του σπιτιού μας περνά η Λίνα Σακκά.

Ακόμα, με την μαμά - δημοσιογράφο Μυρτώ Κάζη και την βοήθεια της δημοσιογράφου Μαριάννας Λαζαρίδου συζητάμε για όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι γονείς όταν βάζουν το παιδί στο αυτοκίνητο.

Τέλος, η Αγγελική Δαλιάνη μας ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της στην Πετρούπολη και μιλά στην Νάνσυ Παραδεισανού για τη σχέση της με την 8χρονη κόρη της Λυδία και τις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή της μετά τον ερχομό της.