«Η Σημαδεμένη» απόψε στο «Το σόι σου» στον Alpha

Ο Σάββας, η Λυδία και το… πλήρες σετ των τρομερών συγγενών τους επιστρέφουν δριμύτεροι.

Οι Τριαντάφυλλοι και οι Χαμπέοι έρχονται, για 3η συνεχόμενη χρονιά, για να στρώσουν το οικογενειακό τους τραπέζι με χορταστικές μερίδες γέλιου, για να φάνε, για να «φαγωθούν», για να μαλώσουν, για να αγαπηθούν, μα πάνω απ’ όλα για να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους!

Το πιο αγαπημένο «ΣΟΪ» της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται πιο αστείο, πιο απρόβλεπτο, πιο ανατρεπτικό, βρίσκοντας και πάλι μια αφορμή για να κάνει τα βράδια μας ενδιαφέροντα.

Απόψε στις στον 21:00 Alpha «Η Σημαδεμένη»

Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Η Τασία, η τραγουδίστρια φίλη της Χαρούλας, παντρεύεται και οι γυναίκες της οικογένειας Χαμπέα ετοιμάζονται όχι μόνο για τον γάμο αλλά και για το μπάτσελορ πάρτι της μέλλουσας νύφης. Ο Βαγγέλης έχει πολλές αντιρρήσεις και πολλούς φόβους γι’ αυτή την έξοδο γιατί θα είναι η πρώτη φορά που η Χαρούλα θα βγει νύχτα χωρίς αυτόν και ως γνωστόν είναι άμαθη στα ποτά και τα ξενύχτια. Η Λυδία, που είναι η μόνη που προτίθεται να την συνοδεύσει, του υπόσχεται ότι θα την προσέξει. Όμως, η Λυδία φεύγει νωρίτερα από το πάρτι κι έτσι τα πράγματα ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο. Η Χαρούλα γυρίζει ξημερώματα στο σπίτι, μεθυσμένη και σημαδεμένη…

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου.

 

 «Το σόι σου»: Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21:00