Αγωνία στο κόκκινο & πολλές ανατροπές στο 2o DUEL του “RISING STAR”!

Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για το 2ο DUEL του “RISING STAR” με 39% στο 15-44

Απρόβλεπτο και ανατρεπτικό το 2ο DUEL – το μουσικό Talent Show αποδεικνύει ακόμη μία φορά ότι η δύναμη βρίσκεται στα χέρια του τηλεοπτικού κοινού μέσω της Live ψηφοφορίας.   

Ρεκόρ για την φάση των DUELS με τον Μιχάλη Καραγκούνη να συγκεντρώνει ποσοστό 92%

Τα downloads της εφαρμογής “RISING STAR GREECE” συνεχίζονται με 697.757 χρήστες να έχουν κατεβάσει το APP

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1, παρακολουθούμε το 3ο  Duel μεταξύ της ομάδας του Αντώνη Ρέμου και Χρήστου Μάστορα

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, προβλήθηκε το 2ο Duel του “Rising Star με σκληρές μονομαχίες μεταξύ των διαγωνιζόμενων της Δέσποινας Βανδή και του Κώστα Μακεδόνα, με ένταση και δράση, εκτινάσσοντας την τηλεθέαση στο 39% στο 15-44.

ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ "RISING STAR" / ΚΥΡΙΑΚΗ 05.02.2017

 

 

Ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε κριτές και κοινό, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Κώστας Μακεδόνας ανέβηκε στο πλατό του Rising Star ταξιδεύοντας μουσικά το κοινό με μεγάλες επιτυχίες. Η Καλομοίρα πάντα στο Blue Room μας μετέφερε τις εξελίξεις από τον κόσμο των social media και τις εμπειρίες των διαγωνιζόμενων που είχε μαζί της.

Το 2ο Duel, από τα πιο ανατρεπτικά live, έληξε με 7-1 υπέρ του Κώστα Μακεδόνα, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά την υψηλή  διαδραστικότητα και πρωτοπορία του μουσικού talent showμε το τηλεοπτικό κοινό να έχει τον πρώτο λόγο μέσω της live ψηφοφορίας με το Rising Star Greeceapp. Καθ’ όλη τη διάρκεια του live σημειώθηκε αύξηση στα downloads της εφαρμογής, με 697.757 χρήστες να έχουν κατεβάσει το “Rising Star Greeceapp.

Οι διαγωνιζόμενοι που περνούν στην επόμενη φάση είναι οι Δημήτρης Αβραμόπουλος (87%) από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή και οι Μιχάλης Καραγκούνης (92%), Αναστασία Ιωακειμίδου (91%), Κέλλυ Βουδούρη (90%), Μηνάς Τσίγκος (87%), Γεωργία Κυριακίδου (87%), Inga Balanchine (86%), Δημήτρης Δημόπουλος (76%) από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα.

Ο Μιχάλης Καραγκούνης, από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα, τραγούδησε «Το Κύμα» από τις ΜΕΛΙSSES, σημειώνοντας ρεκόρ (92%) για αυτή τη φάση του Rising Star”, με τον πήχη να ανεβαίνει για τη συνέχεια του μουσικού talent show.

Ένα ακόμη Duel γεμάτο ανατροπές και πολλή μουσική ολοκληρώθηκε! Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1 έρχεται το 3ο και προτελευταίο Duel μεταξύ της ομάδας του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα, o οποίος θα έχει και το πλεονέκτημα αυτή τη φορά. Μετά την ισοπαλία (4-4) στην πρώτη τους μονομαχία, πως θα διαμορφωθεί το σκορ αυτή τη φορά; Τι θα ερμηνεύσουν οι διαγωνιζόμενοι; Τι θα ψηφίσει το κοινό;

Μείνετε συντονισμένοι και μην ξεχνάτε να ψηφίζετε τα αγαπημένα μουσικά σας αστέρια μέσω της δωρεάν εφαρμογής “Rising Star Greece”.

 

Η εταιρεία WIND είναι o Μεγάλος Χορηγός του “Rising Star”.

Rising Star. Είσαι τηλεθεατής; Είσαι και κριτής! Τώρα το επόμενο μουσικό αστέρι το επιλέγεις εσύ!

Μέσα από το site του ΑΝΤ1 www.antenna.gr/risingstar, μπορείτε καθημερινά να μαθαίνετε, πρώτοι απ’ όλους, όλα όσα συμβαίνουν στο Rising Star”.