Το The2night Show έρχεται αυτή την εβδομάδα με δύο άκρως απολαυστικά επεισόδια!

THE 2NIGHT SHOW με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Tετάρτη 15 & Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 23:15 στον Ant1

Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου

Guest Star: Δημήτρης Σταρόβας

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στο πλατό του The2night Show την τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου. Η Ήβη μιλάει για τη ζωή της, παίζει μαζί μας και μας ταξιδεύει μουσικά με γνωστές επιτυχίες.

Ο Γιάννης Οικονομίδης, γνωστός πλέον και ως «Τάχτης» μέσα από τις διαφημίσεις του ΟΠΑΠ, συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Ακόμη, ο Έλληνας οδηγός νταλίκας Τάσος Λάππας με σύνδεση Skype από τον αρκτικό κύκλο και το περιβόητο “Ice Road”, σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Κοντά μας και ο Ζαφείρης Ντούρος σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Μας μιλάει για τη ζωή του αλλά και για τη νέα του επαγγελματική σταδιοδρομία ως γυμναστής.

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 23.15, το The2night Show υποδέχεται τους Μάριο Αθανασίου, Στράτο Τζώρτζογλου και Άντρια Παναγιωτοπούλου.

Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, από την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Συμμαθητές» έρχεται στο πλατό του The2night Show. Μας μιλάει για τη ζωή του και μοιράζεται μαζί μας τις εμπειρίες του.

Το The2night Show υποδέχεται τη βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2017. Η Άντρια Παναγιωτοπούλου είναι μαζί μας και μας βάζει σε αποκριάτικο κλίμα.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, συναντάει τον Γρήγορη Αρναούτογλου στο The2night Show σε μία εκ βαθέων συνέντευξη. Μας μιλάει για τον γιο του, τη ζωή του στην Αμερική και μας εκμυστηρεύεται προσωπικές πληροφορίες.

Ένας χρόνος χωρίς τον Παντελή Παντελίδη και το The2night Show αποτίει φόρο τιμής στον αγαπημένο καλλιτέχνη με ένα εξαιρετικό αφιέρωμα.

Το The2night Show έρχεται αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 23:15, με δύο άκρως απολαυστικά επεισόδια!

Μείνετε συντονισμένοι!

Και μην ξεχνάτε.. Όλη την εβδομάδα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό της εκπομπής μέσω του antenna.gr:

‘Oλα τα επεισόδια στο minisite: www.antenna.gr/the2nightshow

Ξεχωριστά οι συνεντεύξεις  της εκπομπής εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/guests 

Και  για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις μουσικές στιγμές του Jimmy Starova & The AlcaΤrash Band μπαίνετε απευθείας εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/jimmyStarovaandthealcatrashband