«Το σόι σου» απόψε στις 21:00 «Έχεις μήνυμα»!

Απόψε στις 21:00 στον Alpha «Το σόι σου»

«Έχεις μήνυμα»

Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Ο παμπάλαιος υπολογιστής του Βαγγέλη και της Χαρούλας χαλάει. Ο Σάββας τούς προτείνει να πάρουν ένα τάμπλετ αντί για καινούριο υπολογιστή, που είναι φθηνότερο και πιο εύχρηστο.

Ο Βαγγέλης συμφωνεί, αλλά η Χαρούλα έχει τις επιφυλάξεις της. Με το ζόρι χρησιμοποιούσε το κομπιούτερ που το είχανε και τόσα χρόνια, πως θα μάθει τώρα να χειρίζεται κάτι τελείως διαφορετικό;  Παρόλα αυτά, γρήγορα συνειδητοποιεί ότι το νέο gadget τους είναι πραγματικά πιο εύκολο και ζητάει συνεχώς τη βοήθεια των παιδιών της για να διευρύνει τις γνώσεις της για το διαδίκτυο και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες των social media.

Τα παιδιά, βλέποντας ότι μοιράζεται περισσότερα από ότι πρέπει με τους διαδικτυακούς φίλους της, αρνούνται περαιτέρω βοήθεια και η Χαρούλα απευθύνεται αλλού. Κι ενώ στην αρχή φαίνεται ότι έχει αρχίσει να μαθαίνει, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Σάββα και την Λυδία…

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου.

 «Το σόι σου»: Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21:00