«Από την αρχή» Ζήστε τον έρωτα σε Α’ τηλεοπτική προβολή σήμερα στον Alpha

Πόσες φορές μπορείς να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα; Αποστόλης Τότσικας και Έλλη Τρίγγου συναντιούνται στο… «πιο γλυκό κομμάτι της ζωής τους» και πρωταγωνιστούν στην ταινία «Από την αρχή» που έρχεται στον Alpha την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 21:50.

Ο Φίλιππος δεν πιστεύει στον έρωτα και στις σχέσεις που κρατούν πάνω από μια βραδιά. Ώσπου μια μέρα, βάζοντας στο στόμα του το πρώτο κομμάτι μιας γλυκιάς σοκολάτας, μεταφέρεται σε ένα άγνωστο καλοκαιρινό ειδυλλιακό σκηνικό. Εκεί γνωρίζει τη Δανάη και την ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Ταξιδεύοντας ξανά και ξανά στο ονειρικό αυτό μέρος, ζει κάθε φορά τον φανταστικό αυτόν έρωτα, από την αρχή. Η εμμονή του με την Δανάη γίνεται τόσο μεγάλη που στο τέλος πείθεται πως υπάρχει στην πραγματικότητα και αποφασίζει να ψάξει να την βρει...

Η ταινία έρχεται από τους δημιουργούς των επιτυχιών “Κάνε το βήμα” και “Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο” σε μια παραγωγή της Foss Productions, με concept & επιμέλεια της OgilvyOne Athens.

Γυρίστηκε στην Αθήνα και την Τζια. Το ομώνυμο τραγούδι, ερμηνεύει η Νατάσα Μυνδρινού σε σύνθεση του Βαγγέλη Τούντα και στίχους της Μυρτούς Κοντοβά.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Αισθηματική κομεντί ελληνικής παραγωγής 2017

Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά, σε story του Πάνου Σαμπράκου

Σκηνοθεσία: Βαρδής Μαρινάκης

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας, Έλλη Τρίγγου (Suntan)