Ο κοινοβουλευτικός συντάκτης του Star Αντώνης Αντωνόπουλος βραβεύθηκε από το Ίδρυμα Μπότση

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου και εκπροσώπων του πολιτικού, δημοσιογραφικού και πνευματικού κόσμου της χώρας, η «33η Απονομή Δημοσιογραφικών Βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση» στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.  

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και o κοινοβουλευτικός συντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Αντώνης Αντωνόπουλος.

Ο Αντώνης Αντωνόπουλος τιμήθηκε από το Ίδρυμα  με το ειδικό βραβείο Κοινοβουλευτικού Ρεπορτάζ με χορηγό τη Βουλή Των Ελλήνων
Βραβείο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΤΣΗΣ»  για την πληρότητα κάλυψης του νομοθετικού έργου και του κοινοβουλευτικού ελέγχου της Βουλής των Ελλήνων.

Μετά την παραλαβή του βραβείου του, ο Αντώνης Αντωνόπουλος δήλωσε:

«Είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές για κάθε δημοσιογράφο. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συναδέλφους να ζήσουν αυτή τη στιγμή. Γνωρίζουμε όλοι ότι οι εποχές, που διανύουμε δεν είναι  οι καλύτερες για τα ΜΜΕ. Τέτοιες στιγμές  όμως, πιστεύω ότι μας πεισμώνουν ακόμη περισσότερο για να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο.

Οφείλω ένα  μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Star, που με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Ένα ακόμη πιο μεγάλο ευχαριστώ  στους συναδέλφους μου, που πλέον αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι από τη ζωή μου.

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε αυτούς, που με τον δικό τους τρόπο, «σημάδεψαν» τη δημοσιογραφική μου πορεία, τον Σπύρο Βέργο και τον Γιώργο Γεωργιάδη… Και σε δυο φίλους, που έφυγαν γρήγορα... την Κατερίνα Γκίκα και τον Λάμπρο Χαβέλα».

Η οικογένεια του Star εύχεται στον Αντώνη Αντωνόπουλο πάντα επιτυχίες και να συνεχίσει με την ίδια μαχητικότητα και εγκυρότητα την κάλυψη της πολιτικής επικαιρότητας.