«ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ»: νόστιμο & υγιεινό delivery, λάθη που κάνουμε με τα παυσίπονα, οι εμμονές που «μπλοκάρουν» την καθημερινότητά μας & τι μας δίνει το ξύδι!

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 08:45, στην εκπομπή «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» ανακαλύπτουμε τρόπους για νόστιμο, αλλά και υγιεινό delivery! Υπάρχει τρόπος να απολαμβάνουμε το γρήγορο και εύκολο φαγητό του delivery με τρόπο που δεν επιβαρύνει την υγεία μας και παράλληλα δε μας φορτώνει με κιλά;

Ποια λάθη κάνουμε συχνά με τα παυσίπονα; Το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μας ενημερώνει για την ορθή τους λήψη και τι λάθη να αποφεύγουμε σε σχέση με την ποσότητα ή τον τρόπο που τα λαμβάνουμε.

Και φυσικά μιλάμε για yoga! Σε αυτό το επεισόδιο μαθαίνουμε αν με ειδικές ασκήσεις μπορούμε να κερδίσουμε ύψος.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, μαθαίνουμε τα πάντα γύρω από τις εμμονές που «μπλοκάρουν» την καθημερινότητά μας! Εμμονές όπως το να επιστρέφουμε στο σπίτι για να τσεκάρουμε αν ξεχάσαμε το μάτι της κουζίνας ανοιχτό, ή το φως, μέχρι και ονυχοφαγία ή παθολογική ζήλια.

Το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μας «δίνει ξύδι».. όχι για θυμό αλλά για καλή διατροφή καθώς νέες μελέτες αποδεικνύουν την διατροφική του αξία.  

Επιπλέον, τι κερδίζουμε αν σηκωθούμε από το γραφείο μας; Το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μας ενημερώνει για τη διεθνή καμπάνια που γίνεται για να μην καθόμαστε συνεχόμενες ώρες στο γραφείο και να κινούμαστε με ειδικό τρόπο ώστε να μην απειλείται η υγεία  μας.

Το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ» έρχεται αυτό το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 08:45 στον ANT1 με πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για ό,τι πιο πολύτιμο, την υγεία μας!

Μείνετε συντονισμένοι!

www.antenna.gr/ygeia/

ANT1:https://www.facebook.com/ant1ygeiapanwapola

#YgeiaPanwApOla

Fan Page Facebook

Τwitter Account

@ANT1 TV: https://twitter.com/YgeiaPanwApola