Το «ΤΑΜΑΜ» επιστρέφει την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 23.15 στον ΑΝΤ1!

Το «ΤΑΜΑΜ», η σειρά που έκανε τα social media να χτυπήσουν κόκκινο, αλλάζει ώρα προβολής και επιστρέφει με τη νέα χρονιά την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 23.15 στον ΑΝΤ1!

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 23:15, είμαστε όλοι συντονισμένοι στον ANT1 για το 5ο άκρως απολαυστικό επεισόδιο του αγαπημένου μας «ΤΑΜΑΜ»!

 

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

5ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 

Μετά τους όρκους για ειλικρίνεια στη σχέση, ο Τζέμ και η Έλλη τα ξαναβρίσκουν. Ο Τζέμ όμως της κρατάει ακόμα μυστικά. Η Κατερίνα έχει σε απόσταση τον Κωνσταντίνο αλλά εκείνος δεν εγκαταλείπει. Η Ντιλέκ συγχωρεί τον Τεό και είναι πάλι μαζί αλλά ο Ιακώβου δεν έχει σκοπό να αφήσει τα πράγματα να προχωρήσουν ερήμην του. Η Μυρτώ και ο Μετίν αναπολούν το ξεκίνημα της σχέσης τους, την πρώτη τους γνωριμία και το πάθος φουντώνει ξανά. Ο Τζέμ αποφεύγει ερωτικά την Έλλη λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης και για να γλιτώσει απ’ το πρεσάρισμά της παίρνει μια απόφαση που τους ξαφνιάζει όλους.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς που έκανε τα social media να χτυπήσουν κόκκινο, στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/tamam