«ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» αυτό το Σαββατοκύριακο στον ANT1 για να μάθουμε μυστικά ευεξίας!

«ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ απ’ ΟΛΑ» με τη ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 08:45 στον αντ1

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 08:45 το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» με τη Φωτεινή Γεωργίου μας παρουσιάζει τον απόλυτο οδηγό επιβίωσης για αμετανόητους μακαρονάδες! Ποιο είδος πάστας μας ταιριάζει ; Μπορεί μια μακαρονάδα  να έχει λιγότερες θερμίδες από ένα τοστ;  

H νέα τάση λέει «όχι» στα παπούτσια μέσα στο σπίτι. Όλο και περισσότεροι υιοθετούν την πρακτική αυτή που μας έρχεται από την Ιαπωνία και γίνεται “must” σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Τι μπορούν να μεταφέρουν τα παπούτσια μας μέσα στο σπίτι; Είναι θέμα υγιεινής ή αισθητικής;

Και αυτό το Σάββατο στο «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μιλάμε για τις ευεργετικές ιδιότητες της yoga. Συγκεκριμένα ενημερωνόμαστε για τη yoga από το Θιβέτ και μαθαίνουμε μυστικά μακροζωίας. 

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, στο «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε τις φοβίες μας και να τις αντιμετωπίζουμε! Υπάρχουν απλοί  τρόποι λένε οι ειδικοί επιστήμονες για να  πούμε “stop” σε διάφορες φοβίες και καταστάσεις που μας προκαλούν πανικό.

Δίαιτες αποτοξίνωσης. Όλη η αλήθεια για το αν τελικά η αποτοξίνωση μπορεί να ευεργετήσει τον οργανισμό μας και να μας βοηθήσει να χάσουμε κιλά.  

Και τέλος.. μόδα για σαρκώδη χείλη. Τα «ΝΑΙ» και τα «ΟΧΙ» για να μην καταλήξει η προσπάθεια για όμορφα χείλη σε παρατράγουδα για την υγεία μας.  

Το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ» έρχεται αυτό το Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 08:45 στον ANT1 με πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για ό,τι πιο πολύτιμο, την υγεία μας!

Μείνετε συντονισμένοι!