Ο Νικητής της 1ης εβδομάδας του BLIND TASTE

Η 1η εβδομάδα του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» του Star για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε και ο Χρήστος Παπαγεωργίου είναι ο μεγάλος νικητής, ο οποίος κέρδισε 1000 ευρώ!

Ο 30χρονος Χρήστος ασχολείται επαγγελματικά με το scouting ταλέντων για ποδοσφαιρικές ομάδες, αγαπάει την ΑΕΚ, έχει καλή σχέση με τη μαγειρική και  είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη 2η εβδομάδα του στο παιχνίδι για να επαναλάβει μια μεγάλη νίκη. Θα τα καταφέρει

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα διεκδικήσει τα επόμενα 1000 ευρώ από τους νέους συμπαίκτες του.

Οι  νέοι παίκτες:

Βαγγέλης Μπέλος

Ο  43χρονος Βαγγέλης  ήταν για 25 χρόνια κομμωτής με μεγάλη εμπειρία αλλά τα παράτησε όλα για να ασχοληθεί με το όνειρό του, που ήταν να γίνει web developer. Η μαγειρική του αρέσει από όταν ήταν μικρός και μαγειρεύει στο σπίτι σχεδόν καθημερινά για τη γυναίκα του.

Ευγενία Αρβανίτη

Η 55χρονη Ευγενία έχει καταγωγή από το Μεσολόγγι και μένει στο Μαρκόπουλο. Έχει 3 παιδιά, έχει γράψει βιβλία μαγειρικής και διατροφής και είναι μια δυνατή αντίπαλος για τους συμπαίκτες της.

Ανδρέας Καρβούνης

O 22χρονος Ανδρέας, μαγειρεύει από τα 14 του, σπουδάζει μαγειρική ενώ παράλληλα εργάζεται ως σεφ. Μένει στα Σπάτα, ασχολείται με γυμναστική και θαλάσσια σπορ αλλά στο παιχνίδι δεν έρχεται για να παίξει, παρά μόνο για να κερδίσει.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα:

www.blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική  χρέωση).

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το BLIND TASTE!        

BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!

Εκτέλεση παραγωγής: SMILE

Vicky StoukiComment