Γνωρίστε πρώτοι τους παίκτες του BLIND TASTE για την 1η εβδομάδα

Το BLIND TASTE κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 16:30 στο Star και θα το απολαμβάνουμε καθημερινά στις 16:30.  Γνωρίζουμε πρώτοι τους παίκτες της 1ης εβδομάδας και ετοιμαζόμαστε για μία μοναδική εμπειρία γεύσης!

Η μάχη της γεύσης συνεχίζεται και αυτή τη σεζόν με τέσσερις παίκτες να τα δίνουν όλα για μια εβδομάδα με στόχο τη νίκη και τα 1000 ευρώ!

Οι 4 παίκτες:

Κρυσταλλία Τζιτζή  

Η 45χρονη Κρυσταλλία επιστρέφει στο παιχνίδι ως η μεγάλη νικήτρια της τελευταίας εβδομάδας του «Bind Taste» της περασμένης σεζόν και είναι αποφασισμένη να επαναλάβει την επιτυχία της. Θα τα καταφέρει;

Οδυσσέας Δημάκης  

Ο 19χρονος δυναμικός και λιγομίλητος Οδυσσέας έχει σπουδάσει μαγειρική, εργάζεται ως μάγειρας στην κουζίνα ενός εστιατορίου και έχει έρθει στο «Blind Taste» για να κάνει, όπως λέει, τη διαφορά.

Μαρία Κοντού

Η 33χρονη Μαρία είναι μια χαρούμενη, γελαστή μητέρα 2 παιδιών, που εργάζεται ως Ιατρικός επισκέπτης. Έχει «πλατωνική» σχέση με τη μαγειρική, όπως λέει, αλλά παρόλα αυτά έρχεται στο παιχνίδι αποφασισμένη να βγει νικήτρια.

Χρήστος Παπαγεωργίου

Ο 30χρονος Χρήστος ασχολείται επαγγελματικά με το scouting ταλέντων για ποδοσφαιρικές ομάδες, αγαπάει την ΑΕΚ, έχει καλή σχέση με τη μαγειρική και μπαίνει στο παιχνίδι με στόχο μόνο την πρωτιά.

 

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το BLIND TASTE!           

BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!

Εκτέλεση παραγωγής: SMILE

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα:

www.blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική  χρέωση).

Vicky StoukiComment